IMAM 17 GODINA I OVAKO SAM SE OBUKLA - PROFESORICA ME IZBACILA IZ ŠKOLE: Pogledajte donji dio, oglasio i njen otac

Praktična žena
IMAM 17 GODINA I OVAKO SAM SE OBUKLA - PROFESORICA ME IZBACILA IZ ŠKOLE: Pogledajte donji dio, oglasio i njen otac
-

Nedavno se u pokrajini Britanska Kolumbija u Kanadi odigrao na prvi pogled benigni, ali interesantni incident, koji je potom odjeknuo u većini svetskih medija.

Naime, zamjenica direktora u jednoj srednjoj školi poslala je 17-godišnju učenicu kući, a sve zbog njene odijevne kombinacije.

Naime, učenica Karis Vilson na časove je došla u bijeloj rolci i modernoj crnoj haljini na bretele do koljena, a uprkos tome što nije pokazala previše, jedna profesorka smatrala da je njen izbor neprimeren.

Profesorka je Karis zamjerila to što haljina podseća na spavaćicu zbog čipke na porubima, a poručila je da je to "zbunjujuće" za nju, njenog asistenta i ostale učenike škole.

dwhk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtxpnn01eqv8vmmi5ngqwmtzmzjc2zdi4ztvjzwvkztmwnjmzzju5y2euanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Facebook

Ubrzo se oglasio i otac ove srednjoškolke Kristofer Vilson, koji je na društvenim mrežama podijelio video u kome poziva javnost da osudi potez školskog osoblja.

"Moja kćerka je danas krenula u školu srtna, puna samopouzdanja i spremna za učenje, a vratila se kući u suzama. Profesorka ju je prozvala pred čitavim razredom i osramotila, a to ne bi trebalo da se dešava u 2021. godini", rekao je.

"Ako ste profesor i koncentraciju vam ometa odjeća učenika, onda se bavite pogrešnim poslom. Možda bi trebalo da probate da radite nešto drugo", dodao je Vilson.

Karisini drugari iz razreda, ali i ostali učenici škole organizovali su protest protiv odluke škole, a neke tinejdžerke su se čak pojavile u sličnim odijevnim kombinacijama kako bi podržali koleginicu.

(žena.blic.rs)

Ne propustite