Ugostitelj i MMA borac Denis Stojnić: Mi nećemo paliti zgradu, mi ćemo Kriznom štabu uručiti domaća jaja

Bosna i Hercegovina
Ugostitelj i MMA borac Denis Stojnić: Mi nećemo paliti zgradu, mi ćemo Kriznom štabu uručiti domaća jaja
,

Smatrao sam da je ova Kantonalnu vlada do sad bila dobra, iako godinu dana trpimo različite mjere i jedne i druge Kantonalne vlade, dokazalo se sve da je bezuspješno, kaže Denis Stojnić

Nakon što je Edin Forto, premijer Kantona Sarajeva, objavio da zbog pogoršane epidemiološke situacije se zatvara Kanton Sarajevo, od petka u 20 sati do ponedjeljka u 6 sati ujutro, stižu i prve reakcije.

Denis Stojnić, MMA borac i vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata, kazao nam je da je bio u kontaktu sa Čerkezom.

- Forto je bio moj brat na sastanku s drugim ugostiteljima. Smatrao sam da je ova Kantonalna vlada do sad bila dobra, iako godinu dana trpimo različite mjere i jedne i druge Kantonalne vlade, dokazalo se sve da je bezuspješno. Tržni centri su problem, javni prijevoz je problem. Hotelijeri su dobili finansijska sredstva, a sve su udarili po ugostiteljima. Ovom prilikom apelujem na Fortu i Krizni štab da na ugostitelje ne vrše pritisak jer nismo mi koji širimo zarazu i živimo od našeg rada – u jednom dahu je rekao Stojnić,piše Avaz.


- Bit ćemo prinuđeni da sljedeće sedmice svaki dan idemo pred Skupštinu kantona i da protestiramo na miran način. Mi nećemo paliti zgradu Kantona mi možemo samo našem Kriznom štabu uručiti domaća jaja – poručio je Stojnić.

Ne propustite