MILJANA JE NEKI DAN OTKRILA DA MARIJA KULIĆ IMA RAK! DANAS JE GRCALA U SUZAMA, EVO ŠTA SE DESILO: Spomenula Mariju, loše je

Show
MILJANA JE NEKI DAN OTKRILA DA MARIJA KULIĆ IMA RAK! DANAS JE GRCALA U SUZAMA, EVO ŠTA SE DESILO: Spomenula Mariju, loše je
.

Miljana Kulić nedavno je otkrila da su njeni otac i majka, Marija i Siniša Kulić, lošeg zdravstvenog stanja, a sada je u apartmanu i zaplakala jer joj nedostaje majka.

- Ja ne mogu Kiki više, ja se upiškim u krevet od stresa, ne mogu, sve mi fali. Nemam nikoga, svako gleda sebe, mnogi su srećni što mi je majka bolesna - rekla je Miljana Kristijanu Goluboviću.

screenshot-14

- Miko ti si dobar čovjek, nemoj da plačeš, imaš mene, ja se borim sa svim. Doći će Marija - rekao je Kristijan.

- Mnogo mi nedostaje, pogriješila sam Kristijane. Svašta sam pričala za svoju porodicu da bih se dodvoravala ovom - rekla je Miljana, aludirajući na bivšeg dečka Zolu.

- Nisi smjela da je poliješ vodom, pred nama, ali biće sve u redu, evo napraviću ti ja cipelarnik - pričao je Golubović.

Inače, Miljana je nedavno tokom svog izlaganja otkrila da su njena majka Marija i otac Siniša u lošem zdravstvenom stanju.

screenshot-13

- Danas sam imala kontrolu. Stiglo me je sve. Sada ću biti najjača, dosta sam histerisala, više neću! Jednostavno, eto, saznala sam neke stvari, tata ima rak grla, on neće da ide na operaciju jer ne želi takav život. Mama je na histopatologiji za štitnu žlijezdu, ima neke čvorove, doktorki se ne sviđa nalaz. Ne znam gdje se nalazim, krivim sebe, bila sam sebična. Samo sam razmišljala o sebi. Riješila sam da poslušam mamu, da budem nasmejana, našminkana, da budem jaka kao inače u životu - rekla je Miljana.

Izvor:Puls

Ne propustite