Pjevačica neviđenom slikom iz mladosti izazvala lavinu komentara: Ovoj djevojčici su htjeli da biraju put

Show
Pjevačica neviđenom slikom iz mladosti izazvala lavinu komentara: Ovoj djevojčici su htjeli da biraju put
.

Poplarna pjevačica Ana Bekuta svojom starom footgrafijom, na kojoj bi je malo ko prepoznao, poslala je snažnu porku ženama za 8. mart i motivisala mnoge dame.

Naime, pjevačica je istakla da ona, kao i mnoge žene, bila među onima kojima su drugi htjeli da biraju životni put, međutim, ona je, kao i mnoge druge žene uz svoju hrabrost i snagu uspjela u onome što je danas.

ana-bekuta-830x0

- Svakoj ženi u Srbiji neko je pokušao izabrati put. Mnoge od njih mijenjale su istoriju. Mnoge ćemo pamtiti po velikim uspjesima, žrtvi, revoluciji - počela je Bekuta.

- Ipak današnji dan posebno posvećujem ženama za koje nikad nismo čuli, ali koje su bile dovoljno snažne da menjaju svoje živote i odbiju uzeti ono što je za njih odabrao neko drugi - napisala je Ana.

bekuta-830x0

- Na ovoj fotografiji je djevojčica kojoj su takođe hteli birati put. Zove se Nada Polić i nekoliko decenija nakon što je nastala ova fotka, ona definitivno nije postala ono što su joj zlonamerni predviđali. Srećan nam naš dan, hrabre moje lavice! Volim vas! - zaključila je pjevačica,prenosi Telegraf.

ana-bekuta

"Ne dajte na sebe, žene", "Bravo, Ana. Volim te!", "Ovo je najljepša poruka koju sam pročitala povodom Dana žena", "Bravo, drago mi je da ste se izborili sa vetrenjačama i da ste danas ono što jeste", neki su od komentara ispod Bekutine objave.

Ne propustite