POČELA JE DA LIJEPI RAZNOBOJNE TRAKE PO ZIDU: Svi su mislili da je poludjela, A NA KRAJU SU SE DIVILI KAD SU VIDJELI REZULTAT (VIDEO)

Sve za dom
POČELA JE DA LIJEPI RAZNOBOJNE TRAKE PO ZIDU: Svi su mislili da je poludjela, A NA KRAJU SU SE DIVILI KAD SU VIDJELI REZULTAT (VIDEO)
Elza Re je talentovana šminkerka koja redovno zadivi ljude na svom Jutjub kanalu. Ali pored toga ima i druge talente: zidne dekoracije.

Elza Re je talentovana šminkerka koja redovno zadivi ljude na svom Youtube kanalu. Ali pored toga ima i druge talente: zidne dekoracije.

Izabere specifične oblike koji sadrže brojne kvadrate. Započne sa običnim kvadratom, pa onda povuče nakrivljenu liniju od ugla, popunjavajući malo po malo kvadrate unutar kvadrata. Nastavi to da radi dok prvobitni kvadrat nije ispunjen.

elza3

Potom Elza napravi sliku kao u ogledalu pored prvobitne slike, stvarajući simetričan obrazac kvadrata.

Potom prenese obrazac na zid, koristeći traku umjesto olovke.

Nakon mnogo sati provedenih ljepeći trake, pređe preko njih kašikom da bi se uvjerila da su dobro zaljepljeni za zid i pazi da ne ostanu mjehurići vazduha.

Potom preboji oblike ombre tehnikom, koristeći crnu, sivu i bijelu.

elza2

Potrebna su 24 sata da se boja osuši i onda je uklonila trake. Srećom, brže se skidaju, nego što se lijepe.

elza

Nevjerovatno je kako izgleda. Rekli biste da je sigurno tapeta. Morate dobro da se zagledate da biste vidjeli da je obrazac nacrtan na zidu. Predobro izgleda.

Ovaj projekat možete pogledati na videu ispod:

 

Ne propustite