MILJANA IMA HONORAR OD 300.000 EURA, a tek da čujete koliko zarađuju KRISTIJAN I LEPI MIĆA: Od cifre će vam se ZAMANTATI

Show
MILJANA IMA HONORAR OD 300.000 EURA, a tek da čujete koliko zarađuju KRISTIJAN I LEPI MIĆA: Od cifre će vam se ZAMANTATI
.

Najveće rijaliti zvijezde borave u "Zadruzi 4", a od cifre koju tamo zarađuju neće vam biti dobro.

Rijaliti zvijezde kao što su Miljana i Marija Kulić, Kristijan Golubović i Lepi Mića, učesnici su "Zadruge 4", a kako su domaći mediji prenosili ovih mjeseci, najplaćeniji su zadrugari u ovoj sezoni rijalitija.

Pored njih tu je i starleta Stanija Dobrojević, koja još nije ušla u rijaliti, ali će se navodno uskoro useliti u Belu kuću i koja tvrdi da joj je ponuđen honorar koji je dva puta veći od glavne nagrade koju osvaja prvoplasirani.

Miljana je tokom jedne svađe sa Mišelom Gvozdenović otkrila detalje svog ugovora, jer ju je zadrugar pitao zbog čega je tu.

miljana-kulic

Foto:Printscreen

- Tu sam zbog 300.000 eura. Pokazaću ti u ugovoru koliki mi je nedjeljni honorar kada izađem, a ti si došao da se promovišeš i da se čuje za tebe. Ovaj čovjek ne treba da ima honorar. Ja onda ne želim da mi bude ovoliki honorar, već 500.000 eura - rekla je Miljana, dok su je zadrugari gledali u neverici.

.

Ne propustite