IVAN IVANOVIĆ DOBIO DRUGU KĆERKU, a evo kako izgleda njegova DJEVOJKA: Nikada se ne pojavljuje u javnosti (FOTO)

Show
IVAN IVANOVIĆ DOBIO DRUGU KĆERKU, a evo kako izgleda njegova DJEVOJKA: Nikada se ne pojavljuje u javnosti (FOTO)
.

Udomu poznatog voditelja danas je posebno slavlje. Naime, njegova 12 godina mlađa izabranica Anja Petrović rodila je kćerku, a lijepe vijesti je ponosni tata podijelio na Instagramu.

Ivan je objavio i prvu fotgrafiju kćerke i otkrio koje ime su odlučili da joj daju. "Hej ljudi, rodila se Lola Ivanović. Moja druga kćerka! Toliko od mene za danas" napisao je kratko voditelj.

 "Hej ljudi, rodila se Lola Ivanović. Moja druga kćerka! Toliko od mene za danas" napisao je kratko voditelj uz kćerkinu fotografiju iz porodilišta, a čestike su pristizale sa svih strana.

ivan-ivanovic-cerka

Foto:Printscreen

Loli se najviše obradovala starija sestra, sedamnaestogodišnju Staša. Sa kćerkom iz prvog braka Ivan ima sjajan odnos.

"Teško je zamisliti bolji odnos od onog koji imamo moja kćerka i ja. Proputovali smo svijet, a i dalje je ona meni najbolje društvo i ja njoj ", istakao je Ivan 2018. godine u intervjuu za "Story" i dodao da je sa kćerkom prije svega prijatelj.

1614948550056-ana-petrovic-830x0

Foto:Printscreen

 "Za mene je privilegija da kćerka, tinejdžerka, voli da sa mnom putuje i, uopšte, provodi vreme. Od roditeljstva ne pravim veliku nauku, već ga smatram prijateljstvom u kome se, ipak, zna čija je riječ poslednja. Smatram da ono, prije svega, treba da proizilazi iz instinkta i, naravno, iz iskustva sa sopstvenim roditeljima. Moraš da se prilagođavaš, da osetiš momenat, da, na kraju krajeva, nadoknadiš nedostatak države u svemu tome, što nije bio slučaj s mojom generacijom" rekao je tada voditelj.

Ivan i Anja su u vezi od 2016. godine, a voditelj je jednom u šali rekao da se divi svojoj djevojci kako izdržava da bude u vezi s njim.

Novi.ba/Mondo.rs

Ne propustite