2 MJESECA PROŠLO OD PORODA, TAMARA ĐURIĆ NA IVICI ANOREKSIJE: Objavila sliku, nizali se negativni komentari - evo kako izgleda

Show
2 MJESECA PROŠLO OD PORODA, TAMARA ĐURIĆ NA IVICI ANOREKSIJE: Objavila sliku, nizali se negativni komentari - evo kako izgleda
-

Poznata starleta i bivša učesnica rijalitija "Farma", Tamara Đurić je na svijet 3. januara donijela djevojčicu, a samo par dana nakon porođaja iznenadila je sve svojim fantastičnim izgledom i vitkom linijom.  

Voditeljka je poznata po atraktivnom i izazovnom izgledu, a svoje pratioce na Instagramu često obraduje provokativnom fotografijom, koja uvijek izazove lavinu komentara.

Ona je vitku liniju zadržala i tokom trudnoće, te je bez odjeće poput svjetskih zvijezda pozirala ispred objektiva Dejanu Milićeviću u 9. mjesecu trudnoće.

Starleta se brzo vratila vježbanju, te je na svom Instagram profilu često objavljivala provokativne video snimke iz teretane na kojima vrijedno vježba. 

Međutim, prije izvesnog vremena, Tamara je objavila fotografiju koja je mnoge zabrinula. Razlog je - njena klilaža.

Starleta izgleda premršavo i gotovo anoreksično!

Komentari se nižu, što pozitivni, što negativni na račun njenog izgleda, a najviše ima onih zabrinjavajućih. Da li je Tamara pretjerala sa vježbama nakon porođaja kako bi svoju liniju dovela do savršenstva ili je u pitanju stres ili turbolentni život novopečene majke koji ju je doveo do praga anoreksičnog stanja, ostaje nam da saznamo.

(srbijadanas.com)

Ne propustite