STANITE NA SREDINU SOBE I URADITE 1 STVAR KOJA PRIVLAČI NOVAC KAO MAGNET: Za mjesec dana bićete "puni kao brod"

Sve za dom
STANITE NA SREDINU SOBE I URADITE 1 STVAR KOJA PRIVLAČI NOVAC KAO MAGNET: Za mjesec dana bićete "puni kao brod"
.

Prema drevnoj kineskoj vještini uređenja doma feng šuiju, osim pravila o rasporedu namještaja kako bi se poboljšao protok dobre energije, postoje i brojni rituali koji mogu da donesu sreću, mir i blagostanje u kuću.

Kroz istoriju, začinska namirnica - so, igrala je važnu ulogu u mnogim paganskim religijama gdej se koristila kao sredstvo za "pročišćavanje" predmeta ili odbijanje zla.

U budističkoj tradiciji, so se koristi za odbijanje zlih duhova, a poznato je da bacaju ova bela zrnca preko ramena posle sahrana kako bi bili sigurni da ih zli duhovi neće pratiti kući. Japanska religija, šintoizam, takođe je koristila so za prečišćavanje prostorija, pa se tako baca u središte ringa prije mečeva u sumo rvanju. Cilj je da se ukloni prisustvo zlih duhova.

U feng šuiju, ako sipate so u ćoškove vašeg doma, donijeće vam sreću, spokoj, ali dobre finansije. Šta tačno treba da se radi?

Uzmite u ruku šaku soli i stanite na sredinu prostorije. Ne pomjerajući se sa centra, lagano se okrećite u smjeru kazaljke na satu i razbacajte so po uglovima prostorije. Na ovaj način ćete odagnati negativnu energiju iz doma, pročistićete ga od svih štetnih uticaja i, što je veoma važno, privući ćete novac! Kinezi kažu da za najduže mjesec dana bi trebalo da vidite efekte ovog rituala.

Vrijedi probati, zar ne?

(mondo.rs)

Ne propustite