NEKAD I SAD

SAZNALA DA IMA NEIZLJEČIVU BOLEST I ŽIVOT JOJ SE PREOKRENUO Bila je zvijezda 90-ih, a evo kako danas izgleda! JEDVA JE PREPOZNALI

Objavljeno:04.03.2021 - 20:38
A A A Times Arial

Foto: Damir Dervišagić

Pjevačica Ksenija Mijatović bila je jedna od rijetkih koje su devedesetih pokušavale da guraju pravi pop fazon, bila je poznata po moćnom glasu i drugačije stavu, a danas je estrada daleko iza nje - Ksenija se posvetila duhovnom, a nedavno je pričala i o velikom zdravstveno problemu koji je neizlječiv i koji ju je, na neki način, “naterao” da pomaže ljudima.

Ksenija Mijatović danas vodi radionice kroz koje uči ljude kako da vole sebe i prevaziđu teške situacije.

941493-ksenija-mijatovic-ls

Foto: Damir Dervišagić

- Na svom putu traženja ličnih odgovora, susrela sam se sa raznim školama i tehnikama samopomoći, ali odgovore sam dobila onog trenutka kada sam se upoznala sa radom Lujze Hej. Danas sam licencirani trener programa “Izlječite svoj život” po principima upravo njene filozofije (filozofije Lujze Hej) i svoj glas koristim da ljudima, osim divnih pesama, prenesem i reči podrške, optimizma i vjere, te poruku da je sva snaga u nama samima i da zaista možemo sve, samo ako to istinski želimo - ispričala je Ksenija Mijatović.

Ksenija je svojevremeno otkrila i da se od djetinjsta bori sa neizlječivim oboljenjem kože.

- Bolest depigmentacije kože za koju zvanična medicina nema lijek ni danas, a ni odgovore na pitanja zašto i kako nastaje. Tokom svih ovih godina veliki broj ljudi, sa istim ili sličnim problemima, obratilo mi se za pomoć. Želeli su da prevaziđu svoje barijere i strahove, a ja sam se trudila da ih svojom pričom inspirišem. U meni su vidjeli nekog čiji životni put ničim nije bio uzdrman, a to baš i nije bilo tako. Moj put do zvijezda bio je dug. Ono najvažnije što sam shvatila kroz komunikaciju sa svim tim divnim ljudima je da svi nosimo neki bol duboko u sebi. Neko se lakše bori sa njim, neko teže… Ali, naposljetku, svi želimo isto – da budemo voljeni i volimo, da imamo dobre međuljudske odnose i realizujemo sopstvene potencijale. Odavno već znam da ljude, osim svojim glasom, želim i mogu da inspirišem i svojim riječima - rekla je Ksenija jednom prilikom.

Evo kako danas izgleda:

2159955-screenshot-7-ff

2159959-screenshot-9-ff

(Blic.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!