BIO SAM TEŠKO BOLESTAN! Dino Merlin sinoć u emisiji šokirao sve: PRVI PUT OVO PRIZNAO JAVNO

Show
BIO SAM TEŠKO BOLESTAN! Dino Merlin sinoć u emisiji šokirao sve: PRVI PUT OVO PRIZNAO JAVNO
.

Dino Merlin gostovao je sinoć kod Tončice Čeljuske u emisiji U svom filmu, u kojoj je govorio o svojoj dugoj i uspješnoj karijeri, ali i otkrio mnoge detalje iz svog života.

Bosanskohercegovački pjevač prisjetio se dana kad je radio u Tvornici ležajeva Vogošća i zapisivao pjesme na masni papir. "Sprdali su se sa mnom jer sam pisao pjesme", kazao je 58-godišnji glazbenik te dodao kako im je uvijek govorio da će ga gledati na televiziji, što se i obistinilo.

Novac koji je zaradio uložio je u studio i privatno snimio album dok je ostalo, kako se kaže, povijest.

Merlin, rođen u Sarajevu, prisjetio se i ratnih dana, kad je gledao kako mu umiru kolege, prijatelji i menadžer. "Bila je lutrija kad izađete van hoćete li se uopće vratiti", kazao je Merlin koji je otvoreno osudio agresiju na svoju zemlju, zbog čega su se u Srbiji pisale peticije protiv njegovih koncerata. Usprkos tome, tri puta zaredom napunio je beogradsku Arenu.

909bb5d2-ed4b-4178-a153-ddd920b7a537

foto: Printscreen

"Teško je od mene napraviti nacionalista, a još teže šovinista", konstatirao je glazbenik koji kaže kako je njegova tajna danas da prati svjetske trendove i produkcije.

Govorio je i o filmskoj priči sa svojom suprugom Amelom Dervišhalidović, čiji su roditelji bili protiv njihovog braka. Kaže kako ju je doslovno "ukrao" njezinim roditeljima, a zajedno su danas više od 4 decenije.

No otkrio je Merlin i da je krajem 90-ih razmišljao o povlačenju sa scene. "Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju, to ne bih poželio nikome. To se manifestiralo tako da me ništa nije interesiralo, ni život ni smrt. To je bio period kad sam bio biljka. Svašta mi je tada padalo na pamet, razmišljao sam i da napustim muziku. No, odlučio sam nastaviti i 2000. snimio sam album Sredinom, na koji sam jako ponosan", kazao je Merlin, koji je istaknuo i kako se nada da će veći koncerti biti mogući 2022. godine.

(index.hr)

Ne propustite