Dodikov sin objavio sliku oca, Twitter preplavljen komentarima: “Ovako izgleda predsjednik najsiromašnje države”

Aktuelno
Dodikov sin objavio sliku oca, Twitter preplavljen komentarima: “Ovako izgleda predsjednik najsiromašnje države”
,

Sin predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, Igor, objavio je na svom Twitteru fotografiju oca sa sarajevskog aerodroma i opisao ga kao "facu". Isto je učinila i kćerka Milorada Dodika koja je napisala " u inat dušmanima". To je bilo dovoljno da dobiju mnoštvo različitih komentara, što negativnih, što komičnih.

Ispod Igorove objave u kojoj je napisao da mu je otac “baš faca”, a uz to objavio fotku, bilo je mnogo onih koji se ne slažu sa njim.

dodikk

Na riječi da je “moćna slika”, jedan od tviteraša mu je napisao da se premijer Holandije vraća kući na bickli i da je to moćan primjer.

dok

"Čist kriminal”, "Baja", “Ovako izgleda predsjednik najsiromašnje države” i “Gdje je ikona?”, samo su neki od komentara na sliku Dodika koji sa naočalama, poput Tom Cruiza u “Top Gun-u” šeta pored vazduhoplova.

Korisnici Twittera poručili su Igoru Dodiku da pogleda kako živi ostatak Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, prije nego što naredni put objavi “ovakvo bahaćenje”, ali da mu je otac “lijep k’o ikona”.

Jedan od tviteraša napravio je komično poređenje Dodika sa čuvenom serijom “CSI Miami”.

d

 

 

 

(Oslobođenje.ba)

Ne propustite