ZA OVAJ NAPITAK POTREBNO VAM JE PET MINUTA: U 5 dana izgubite 5 kilograma

Zanimljivosti
ZA OVAJ NAPITAK POTREBNO VAM JE PET MINUTA: U 5 dana izgubite 5 kilograma
.

Ako se borite s viškom kilograma, osim što se osjećate loše zbog svog izgleda, masne naslage su ozbiljna prijetnja za vaše cijelokupno zdravlje. Mogu dovesti do hipertenzije, dijabetesa, bolesti srca, slabe proizvodnje žuči, itd.
screenshot-32

Dolaskom toplijeg vremena i visokih temperatura u svima se probudi želja za ljepšim izgledom. Ako se borite s viškom kilograma, osim što se osjećate loše zbog svog izgleda, masne naslage su ozbiljna prijetnja za vaše cijelokupno zdravlje. Mogu dovesti do hipertenzije, dijabetesa, bolesti srca, slabe proizvodnje žuči, itd. A masne naslage mogu negativno utjecati na zglobove, kukove, koljena, jetru, bubrege i srce. Gubitak težine ne mora uvijek biti težak jer postoje namirnice koje mogu ubrzati proces mršavljenja.

Donosimo jedan sasvim prirodan i zanimljiv recept koji će vam pomoći pri borbi s viškom kilograma.

SASTOJCI:

– 3 decilitra vode
– limun
– 60 grama peršina

UPUTE:

Nasjeckajte peršin na sitne komadiće, iscijedite limun, i stavi u zdjelu. Zatim prelijte vodu preko njih.

KORISTITI:

Konzumirajte ovaj napitak na prazan želudac, kroz period od 5 dana. Zatim, potrebno je napraviti 10 dana pauze i ponoviti postupak ako je potrebno.

KAKO DJELUJE?

Peršin, koji je ključni sastojak u ovom receptu, djeluje kao prirodni diuretik, a ispire višak tekućine iz tijela. Piće ubrzava metabolizam i potiče proces izgaranje masnoća. Štoviše, ono eliminira toksine iz tijela, povećava energiju i opskrbljuje tijelo s vitaminima i mineralima, piše bestheatlhyguide.com

Ne propustite