HOROSKOP OTKRIVA: Evo kad je najbolje vrijeme da dobijete bebu, DA LI JE I VAMA POGODILO?

Zanimljivosti
HOROSKOP OTKRIVA: Evo kad je najbolje vrijeme da dobijete bebu, DA LI JE I VAMA POGODILO?
.

Horoskop otkriva, evo kad je najbolje vrijeme da dobijete bebu.

Ovan: 35 godina

Žena Ovan je vrlo nezavisna, posvećena svojim uvjerenjima i riječima. Ona je iskrena i impulsivna u svojim odlukama. Kada je u pitanju rađanje bebe, žena Ovan će svejedno pristati na to, napuštajući svoju zonu udobnosti. Međutim, bebe je plaše jer je previše samodovoljna, nezavisna i zna da će dijete promijeniti način života. Najbolje doba za dijete za ženu Ovna je 30 godina i kasnije, kada se osjeća dovoljno samopouzdano da napravi takav izbor i radije bi se odrekla svoje nezavisnosti.

Bik: 30 godina

Žena Bik je pretjerano odgovorna, neće se usuditi imati dijete ako osjeti da nije spremna za ovo u svakom smislu. Društvena je i voli svoje uobičajene aktivnosti. Žena Bik je takođe vrlo uporna, pa kad nešto odluči, niko neće moći da je ubedi. Njena tvrdoglavost može da joj zamagli vid, pa joj treba vremena da shvati šta zaista želi. Najbolje vrijeme za dijete za Bika je kada je finansijski stabilna i udata, a njen suprug pomaže uravnotežiti njenu sklonost ka tvrdoglavosti.

Blizanci: 32 godine

Blizanci su vrlo inteligentni, harizmatični i znatiželjni, uvijek teže da od nekoga nešto nauče i odrastu kako bi bili bolji nego ranije. Trude se da se stalno usavršavaju i takmiče sami sa sobom. Šta to znači? To znači da će žena Blizanci željeti da razvija svoju karijeru do određenog trenutka, sve dok se ne osjeti dovoljno uspešnom da svoju intelektualnu energiju usmjeri u neko drugo područje.

Budući da se Blizanci mogu usredsrediti na svoju karijeru, možda je idealno vrijeme da joj se rodi dijete poslije 32 godine.

Rak: 31 godina

Žena Rak će izrasti u nevjerovatnu majku, hrabru i duboko povezanu sa svojom djecom na gotovo duhovnom nivou. Problem žene Raka u vezi sa rođenjem je taj što je previše sebična i uronjena u sopstvene emocije da bi to učinila kada je mlada. Ona mora steći iskustvo, iskusiti svašta, učiti na greškama, a tek nakon toga je spremna da postane najbolja majka na svijetu. Žena Rak mora vjerovati sebi i odlukama koje donosi prije nego što može svoj život posvetiti odgajanju druge osobe.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI --->> 

Ne propustite