JK SE OGLASILA NIKAD SRETNIJA, POSLIJE 7 GODINA IZLAZI NOVI ALBUM: Evo kako će se zvati, FANOVI JEDVA ČEKAJU - EVO S KIM JE SNIMILA DUET

Show
JK SE OGLASILA NIKAD SRETNIJA, POSLIJE 7 GODINA IZLAZI NOVI ALBUM: Evo kako će se zvati, FANOVI JEDVA ČEKAJU - EVO S KIM JE SNIMILA DUET
.

Pjevačica Jelena Karleuša uskoro će objaviti novi album, koji nosi naziv Alfa i to poslije sedam godina.

Njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju nove pjesme, kao i sama Jelena.

“Imaćemo puno interesantnih kolaboracija, zvuka, saradnika i duet sa Pablom Vitarom. To će biti novi zvuk za ljeto gdje će eksplodirati sve što smo akumulirali sve ovo vrijeme i ja sam kao lav u kavezu jer godinama nisam izbacivala novi album i vrijeme je da ovo bude pravi game changer, da svi drugi odu na jedan dugi godišnji odmor i puste me da radim ono što radim očigledno najbolje”, ispričala je Karleuša za Grand News.

1613950607216-karleusa-830x0

foto: Instagram

S obzirom na to da Jelena ima i slovenačko državljanstvo i da je trebala da predstavlja Sloveniju na Pjesmi Evrovizije, ispričala je zbog čega se sve izjalovilo, te je povukla pjesmu.

“Bilo je pametno što sam povukla pjesmu jer se onda desila ova situacija. Ko zna, moža dogodine budemo radili nešto novo za njihovu Evroviziju. Ja očigledno imam problem da živim i radim u pogrešnoj zemlji, ali srećom ima i drugih zemalja koje prepoznaju svjetsku priču. Da je ova pjesma išla na Evrosong bio bi šou, zato što je strašna pjesma, dvojezična, vrlo komercijalna i top priča”, istakla je pjevačica.

(Grand Online)

Ne propustite