TOMA PANIĆ NAPUSTIO NADEŽDU I SINA, POZNATO JE GDJE SAD ŽIVI: A evo šta se dešava u kući pjevačice, NJENA MAJKA JE ...

Show
TOMA PANIĆ NAPUSTIO NADEŽDU I SINA, POZNATO JE GDJE SAD ŽIVI: A evo šta se dešava u kući pjevačice, NJENA MAJKA JE ...
-

Toma Panić ostavio je Nadeždu Biljić pošto je prije desetak dana htjela da skoči sa mosta. Porodica je i dalje zabrinuta za njeno zdravlje, ali Toma se preselio kod oca u Svilajnac.

- Ona je psihički jako loše. Sva ona priča da će im se brak srediti, pali su u vodu. Vidi ona da to nije to, iako ga voli kao Boga i prešla je preko hiljadu stvari.

- Pa koja žena će da ti oprosti prevaru i to na televiziji. Nadežda je i preko toga prešla. Vjerovala je da mogu zajedno da odgajaju sina, ali kad je posumnjala da je opet vara otišla je na most. Majka je sad sve vrijeme uz nju. Ljude je malo i sramota zbog svega što se dešava - ispričala je jedna komšinica porodice Biljić i dodala:

nadezda-750x500

foto: Instagram

- Ranije je i policija dolazila u kuću, bilo je raznih situacija. Više ih ni ne viđam, Slavicu sretnem kad ide na posao. Žena radi u bolnici, ostale ne viđam. Kažu mi komšije da se skroz povukla. Trude se uvijek da bude neko sa njom, da opet ne pomisli na takvu glupost, da sebi naudi.

- Čujem ponekad dreku iz kuće, mislim da je Nadeždin glas, ali se onda primire. Svi ih zovemo, ali su danima Nadežda i Toma nedostupni. Slavicin broj čas zvoni ali se niko ne javlja, pa onda bude nedostupna - zaključila je ona.

(Srbijadanas/Svet)

Ne propustite