5 GODINA MU ONA OBUVA ČARAPE - OVO JE PEJINA ŽENA: Bio je u braku sa Zlatom Petrović, A POGLEDAJTE KAKVU JE LJEPOTICU SADA OŽENIO

Show
5 GODINA MU ONA OBUVA ČARAPE - OVO JE PEJINA ŽENA: Bio je u braku sa Zlatom Petrović, A POGLEDAJTE KAKVU JE LJEPOTICU SADA OŽENIO
.

Zoran Pejić Peja, priznaje da nakon razvoda od folk pevačice Zlate Petrović nije planirao da se ženi, međutim, kada je upoznao svoju 20 godina mlađu suprugu, promijenio je mišljenje.

Voditelj je za svoju ženu rekao da je njegova druga polovina.

"Ona je moja druga polovina i uživa u stvarima u kojima ja uživam. Mi smo pet godina u braku i ja moram da je pohvalim kao svog anđela. Ja nisam obukao svoje čarape pet godina", naveo je voditelj i dodao:

2481349-peja01-damir-dervisagic-ls

foto: Damir Dervišagić

"To ne znači da sam ja neki mačo men što ne obuvam čarape, već me ona toliko voli i poštuje."

Peja je istakao da je njegova supruga prije svega jedna velika dama i dvina osoba, te da je on zahvaljujući njoj jako voljen čovjek.

1696063-screenshot-15-ff

foto: Printscreen

"Zato ja pružam ljubav, emociju, poštovanje. Prema njoj se ophodim kao prema snježnoj pahuljici, kada je previše toplom ja malo zahladim, a kada bude hladno ja malo potoplim", objasnio je on uz osmijeh u emisiji "Grand magazin".

(novi.ba/kurir.rs)

Ne propustite