OVAKO IZGLEDA ROĐENA SESTRA LEPE BRENE: Prva je počela da pjeva, A EVO KO JE ONA! (FOTO)

Show
OVAKO IZGLEDA ROĐENA SESTRA LEPE BRENE: Prva je počela da pjeva, A EVO KO JE ONA! (FOTO)
.

Pjevačica podijelila fotku sa sestrom, mnogi govore da liče.

Lepa Brena, koja trenutno uživa sa suprugom Bobom Živojinovićem u Italiji, svoj privatan i porodični život nije skrivala od očiju javnosti, a domaćoj publici je poznato i da ima brata Faruka, o kojem smo nedavno pisali, i sestru Faketu za koju rijetko ko zna kako izgleda.

Nakon što smo pjevačicinog brata gledali kao jednog od učesnika u takmičenju "Nikad nije kasno", Brena je na svom Instagramu podijelila i fotku sa sestrom i oduševila sve.

Faketa sa mužem i djecom živi u Kanadi, a Brenina sestra na svakoj zajedničkoj slici dobije brojne komplimente, a bilo je i onih koji tvrde da njih dvije mnogo liče.

"Sestre, tako treba", "Faketa je ljepotica", "Ništa se nije promijenila", "Ličite", bili su samo neki od komentara na pjevačicinoj fotografiji.

5ea489e2-df44-4404-83a0-33310a0a0a64-brena2-previeworg-1

Lepa Brena je svojevremeno otkrila i da je Faketa počela da pjeva prije nje, odnosno da je prva u porodici uplovila u svet muzike.

"Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da pjeva prije mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog, Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmjeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pjevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća", rekla je svojevremeno.

Ne propustite