ASTRO gazda - otkrijte ko za vas predstavlja autoritet

Horoskop
ASTRO gazda - otkrijte ko za vas predstavlja autoritet
Da li je za vas autoritet neko od roditelja, poznanik ili javna ličnost? Ili ste od onih koji ne priznaju autoritete osim u slučaju kada i sami želite postati jedan od njih? Pogledajte šta zakonitosti zvijezda kažu na ovu temu i otkrijete ko je to u vašem životu "glavna faca".

Da li je za vas autoritet neko od roditelja, poznanik ili javna ličnost? Ili ste od onih koji ne priznaju autoritete osim u slučaju kada i sami želite postati jedan od njih?
Pogledajte šta zakonitosti zvijezda kažu na ovu temu i otkrijete ko je to u vašem životu "glavna faca".

OVAN je lojalan nadređenima u poslu, ali njemu je najveći autoritet – mama. Vezan je za porodicu i poštuje hijerarhiju, pa tako poštuje svačije roditelje – jednako uvažava taštu ili svekrvu. Ovan je i patriota, pa se divi uspješnim političarima, ali poštuje i naučnike i profesore koji su uspjeli u inozemstvu.

BIK iznad svega poštuje tradiciju. Teško se kani na promjene te je pravi rob navika, pa su za njega autoriteti raznoliki – važno je samo da im se divi. Bilo da su to sportisti, umjetnici ili novinari kojima su sva vrata otvorena.

BLIZANCI osim egocentričnosti, imaju još jednu uočljivu manu, a to je nestrpljivost. Najveći autoritet za njih zato su osobe koje su požrtvovane, saosjećajne i plemenite, jer će saslušati i pomoći svakome kome je to potrebno. Oni poštuju doktore, veterinare, socijalne radnike i psihologe, a dive se kreativcima koji svoju maštu pretvaraju u stvarnost.

RAK ima podršku najvećih autoriteta – roditelja i partnera, ali mu imponuju i osobe na položaju (biznismeni i diplomate). Ovaj znak je poznat po promjenljivom raspoloženju, pa se zato divi osobama koje se bave stresnim i opasnim zanimanjima – hirurzima, novinarima, političarima, državnicima i sportistima.

LAV je mahom autoritet za druge, ali ga privlače osobe koje su situirane i materijalno obezbijeđene. Impresioniraju ga bankari i biznismeni. U njemu čuči dijete koje se divi naučnicima, istraživačima, detektivima i arheolozima...

DJEVICE su osobe koje uvek znaju šta žele, razmišljaju daleko unaprijed i ne vole iznenađenja. Zato im prijaju komunikativne i duhovite osobe. Dive se privatnim poduzetnicima, ali i turističkim vodičima, putopiscima i muzičarima.

VAGA gaji visoke kriterije, cijeni tradiciju i porodične vrijednosti, pa je zato njen najveći autoritet – otac. Ona od života želi samo ono najbolje, pa su joj autoritet postojane, suštinski odane, stabilne i lojalne osobe. Imponuju im vrhunski državnici i naučni radnici.

ŠKORPIJIN najveći pokretač su strasti, pa je ona bezuslovno odana onima koje voli. Imponuju joj glamurozne i uspješne osobe koje se uspinju visoko na društvenoj ljestvici, bilo da je riječ o vrhunskim umjetnicima ili sportistima.

STRIJELCI su ambiciozni i studiozni, pa mogu biti vrsni polemičari ili zanesene sanjalice. Najveći autoritet za njih su osobe koje se bave psihoanalizom. Širina njihovog duha i dubinsko poznavanje raznovrsnih znanja je ono što ih zadivljuje.

JARAC usmjerava pažnju ka prefinjenim i vaspitanim osobama koje imaju diplomatskog takta. Zato su za njega istinski autoriteti osobe kojima je poštovanje i sprovođenje zakona u opisu radnog mesta – pravnici, advokati, sudije, svi koji su nepristrasni i pravdoljubivi.

VODOLIJA voli da je prva u svemu, pa zato najviše poštovanja ukazuje onima koji znaju gdje je "zlatna žica" i znaju kako stvoriti novac ni iz čega. Najviše se plaši vlasti koju neko može imati nad njom, ali je impresioniraju pripadnici policije, kao i osobe koje znaju ono što drugi ne znaju.

RIBE su ozbiljno motivisane, iako djeluju flegmatično i rasijano. Osobe širokih vidika i istraživačkog duha doživljavaju kao najveće autoritete – pustolove, putopisce, kompozitore, režisere, glumce i modne kreatore – sve one čija je mašta bezgranična.

Ne propustite