LEPA BRENA SE OPROSTILA OD BANDIĆA, OBJAVILA EMOTIVNU PORUKU, SRCE DA PUKNE: "Vidjeli smo se prije nekoliko sati..." (FOTO)

Aktuelno
LEPA BRENA SE OPROSTILA OD BANDIĆA, OBJAVILA EMOTIVNU PORUKU, SRCE DA PUKNE: "Vidjeli smo se prije nekoliko sati..." (FOTO)
.

Viest da je gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, preminuo u 66. godini potresla je mnoge u regionu. Svoju žalost zbog smrti Bandovića, podijelile su i pjevačice Lepa Brena i Neda Ukraden.

screenshot-15
- Dragi naš Milane. Bila nam je velika čast i zadovoljstvo što smo te poznavali i što smo se sa tobom družili. Uvijek si bio jedinstven i posjedovao  si tu veličinu da smo uvijek učili mnogo od tebe. Nažalost, prošlo je samo nekoliko sati od našeg poslednjeg druženja i tvoj govor koji ćemo zauvijek pamtiti o prijateljstvu, ljubavi, poštovanju i porodici. Počivaj u miru, neka ti je večna slava. Brena i Boba - napisala je Brena uz fotografiju koju je podelila na Instagramu. 

screenshot-14

- Dragi Milane, Beskrajno ti hvala za veliku podršku i razumijevanje koju si nam pružao. Hvala ti što si bio čovek koji nije pitao ko je ko i odakle dolazi. Čast mi je bila što sam te poznavala! Počivaj u miru - napisala je Neda Ukraden uz zajedničku fotografiju koja je nastala na njenom koncertu u "Lisinskom".

Izvor:Kurir

Ne propustite