MILICA JE VODITELJICA "BRAKA NA NEVIĐENO", SVI JE DOBRO ZNAJU! EVO KO JE NJEN SUPRUG: ON JE PJEVAČ, zbog nje smršao 36 kilograma za 100 dana

Show
MILICA JE VODITELJICA  "BRAKA NA NEVIĐENO", SVI JE DOBRO ZNAJU! EVO KO JE NJEN SUPRUG: ON JE PJEVAČ, zbog nje smršao 36 kilograma za 100 dana
.

Koliko je ljubav jaka motivacija, pokazao je svima Marko Kon kada je prije nekoliko godina smršao 36 kilograma za 100 dana. Surpuga Milica mu je rekla da želi savršene slike sa njihovog vjenčanja i on se potrudio da njenu želju ispuni.

screenshot-21

- Bio sam izuzetno mršavo dijete kad sam krenuo u osnovnu školu, ali mislim da sam postao debeljuškast već negdje u šestom razredu. Najteži sam u svom životu bio na Evroviziji prije 10 godina. Imao sam 149 i 800. Kako sam ja tada voleo da kažem, 149 jakih. Držao sam stalno razne dijete zbog užasnog pritiska javnosti. Ne javnosti, okoline. Na tu groznu dijetu sam se odlučio - groznu u smislu surove i dugotrajne sam se odlučio 2012. Zvučaće onako dosta "čizi" ("sladunjavo"), ako kažem da je okidač za tu veliku dijetu bila svadba koja se spremala te godine - ispričao je svojevremeno Marko Kon u serijalu "VIP dijeta.

Imao je Marko još razloga da smrša, želio je da prije svega bude zdraviji, ali je ljubav i pored toga bila najsnažniji motiv. Tanak kao maneken zaljubljeni Kon oženio se Milicom u Las Vegasu.

- Slike su bile super, odijelo je bilo super. Sve je to bilo vrlo jednostavno. Mi smo se vjenčali u Americi, tamo je sve jednostavno. Tamo su ljudi lijepi i veliki. Tamo se lijepo i lako kupuje garderoba - prisetio se Kon.

screenshot-22

Marko je Milici priredio vjenčanje kakvo je željela, a ona sada u emisiji "Brak na neviđeno" žene i muškarce iz Srbije vodi pravo u bračnu avanturu. Krajnje nesvakidašnju, ali i veoma zanimljivu. Naime, u emisiji se sklapaju, a nekad i ne sklope brakovi, a da se mladenci ni ne znaju prije vjenčanja.

Lepa Milica se na male ekrane vratila posle trogodišnje pauze, a sa Markom ima dvoje dece.

Izvor: Inforemr
 

Ne propustite