EVO S KIM JE MARIJA ŠERIFOVIĆ NA PLAŽI, upravo objavila fotku: Prizor raznježio fanove

Show
EVO S KIM JE MARIJA ŠERIFOVIĆ NA PLAŽI, upravo objavila fotku: Prizor raznježio fanove
.

Pjevačica je sve oduševila kadrovima sa Minjom

Popularna pjevačica Marija Šerifović trenutno boravi u Americi gdje se mala Minja Matić liječi upravo zahvajujući humanitarnom koncertu koji je pjevačica organizivala, a sada je njih dvije zajedno uživaj na plaži.

Naime, Marija već neko vrijeme boravi u Americi, već je bila u posjeti maloj Minji, a ovog puta njih dve su uživale zajedno na suncu, na plaži, pjevačica uz kafu, a mala Minja uz supu sa knedlama.

- Nema stvarno smisla da se samo ja sunčam i kupam. Ja kaficu, Minja supu sa knedlama i Bog da nas vidi - napisala je Marija u opisu fotografija koje su oduševile sve.

Šerifovićeva je prije nekoliko dana prvi put posjetila Minju u Americi, a tom prilikom pjevačica je djevojčici uputila jake riječi i dala obećanje koje sigurno svi jedva čekaju da Šerifovićeva ispuni.

- Ljubav rađa heroje! Kakav je zmaj ova mala. Ne možete vi to ni da zamislite. Obožava igračke, a Nutelu još všee. I kada sve ovo bude prošlost - Minja evo ja ti javno obećavam da ćeš biti prva osoba sa kojom ću ja da istrčim cijeli krug oko naših Šumarica! - napisala je prošle nedelje Marija.

Podsjetimo, Marija je ogrganizovala humanitarni koncert tokom kog se prikupio novac koji je bio neophodan za Minjino liječenje. Minja je prije više od nedelju dana primila skupi lijek zolgensmu, a počela je i sa fizikalnim terapijama i vježbama, prilikom kojih nije imala nuspojave.

Minja je umiljata i nežna djevojčica. Rodila se 6. oktobra 2019. godine. Tokom prva tri mjeseca lijepo je napredovala. Niko nije mogao da nasluti da će nešto krenuti po zlu. Roditelji su primijetili da Minja postepeno prestaje da pomjera noge i ruke, otežano diše, slabije jede. Odmah su potražili pomoć.

Ispostavilo se, na žalost, da se radi o rijetkoj i izuzetno teškoj neuromišićnoj bolesti - Spinalna mišićna atrofija, tip 1.

(telegraf.rs)

Ne propustite