BALAŠEVIĆ JE SVOJE PENZIONERSKE DANE NAMJERAVAO PROVODITI U OVOJ VOLI: Kupio je 2019. godine, pogledajte KAKO IZGLEDA (FOTO)

Show
BALAŠEVIĆ JE SVOJE PENZIONERSKE DANE NAMJERAVAO PROVODITI U OVOJ VOLI: Kupio je 2019. godine, pogledajte KAKO IZGLEDA (FOTO)
Đorđe Balašević namjeravao je umirovljeničke dane većinom provoditi u vili u istarskom mjestu Brtonigla.

Đorđe Balašević namjeravao je penzionerske dane većinom provoditi u vili u istarskom mjestu Brtonigla.

djordje-balasevic-u-cakoveckom-centru-za-kulturu-a447a9f78a49e43f56d9fbbd7f77a1c1-view-article-new

 Nažalost, to nije dočekao jer je prošlog petka umro nakon što se borio s teškom upalom pluća.  Legendarni kantautor vilu je kupio u ljeto 2019. godine.

U blizini njegove vile još je osam takvih slične gradnje, a svaka vila ima nešto više od 200 četvornih metara. Vila ima prostranu okućnicu unutar koje je i vanjska kuhinja, ima bazen, saunu i jacuzzi. Unutrašnjost je također prostrana te ova vila ima četiri spavaće sobe i svaka soba ima svoju kupaonicu, pišu 24 sata 

screenshot-41

Procjenjuje se kako ovakve vile i na ovakvoj lokaciji u prosjeku stoje od 300 do 450 hiljada eura, a ako se kupuje po principu ključ u bravu, onda ta cijena može biti i dvostruko viša. Balašević je vilu u naselju na brežuljku, 400 metara udaljenu od Brtonigle, kupio preko firme Balbelo, čiji je direktor njegova kći. Inače, novosadski kantautor prvi je koncert u Hrvatskoj nakon raspada bivše države održao u Puli 2001., a u Istru se uvijek rado vraćao, pa nije čudno da je upravo tu poželio kupiti kuću za odmor u kojoj je namjeravao provoditi šest mjeseci godišnje. 

1

Foto: PIXSELL/Ivan Grgat

2

Foto: PIXSELL/Ivan Grgat

Ne propustite