Ova 3 znaka Zodijaka osvajaće vas najljepše na svijetu: Njihovo udvaranje pamti se do kraja život

Horoskop
Ova 3 znaka Zodijaka osvajaće vas najljepše na svijetu: Njihovo udvaranje pamti se do kraja život
Astrolog Klaris Monahan kaže da ukoliko želite nekoga ko će vas duboko željeti

Astrolog Klaris Monahan kaže da ukoliko želite nekoga ko će vas duboko željeti, voljeti i žudjeti za vama, ne ulazite u vezi sa Jarcem ili Vodolijom. Ali, ako želite duboku, jaku i „vrelu“ vezu, ovo su tri horoskopska znaka koja će učiniti sve za vas ako vas smatraju vrijednim svoje pažnje.

Lav
Vatreni Lavovi se ne plaše da vam kažu koliko su zainteresovani za vas. Lav je znak koji tačno zna šta je potrebno da izgovori i uradi kako bi vas pretvorio u neoblikovanu glinu u svojim rukama, a onda će početi da vas oblikuje po svojoj mjeri.

friends-support-952980

Škorpija

Niko nema toliko izraženu erotsku stranu kao Škorpija. Kod njih dolazi do „suštinskog sagorjevanja“ – ako ih ne interesujete neće vas ni primjetiti, ali ako su zainteresovani za vas daće sve od sebe da vas osvoje.

Škorpija želi da zna vaše najdublje tajne, da vas upozna „u dušu“, jer ništa ne radi na pola. Ako imate dovoljno sreće da se osoba rođena u znaku Škorpije zainteresuje za vas, pripremite se. Iako ima tendenciju da drži do sebe, Škorpija nije nimalo stidljiva kada je zavođenje u pitanju. Ako vas želi - poći će za vama i na kraj svijeta, samo ako to poželite.

Ribe
Dok su Lavovi i Škorpije intenzivniji u pristupu, osobe rođene u znaku Riba su meke i slatke. Pripadnici ovog vodenog znaka zavešće vas poezijom, ljubavnim notama i složenim romantičnim postupcima. Oni su sanjari, znak kojim vlada Neptun i vole da budu zaljubljeni.

 

(Telegraf)

Ne propustite