Ubo sam ga nožem, ali nisam kriv!

Aktuelno
Ubo sam ga nožem, ali nisam kriv!
Kadri Aktas, glavni osumnjičeni za ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića priznao je da ga je ubo nožem, ali nije želio prihvatiti optužbe, prenose turski mediji.

Turski državljanin Kadri Aktas, glavni osumnjičeni za ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, priznao je da ga je ubo nožem, ali ipak nije želio prihvatiti optužbe, pišu turski mediji.

"Nož sam na utakmicu ponio sasvim nesvjesno. Na njihove provokacije odgovorili smo kamenicama i metalnim šipkama. Tada sam, u jednom trenutku, doživio šok pošto sam udaren nečim u nos, te sam mahao nožem u njihovom pravcu. Nisam htio nikog povrijediti, već otjerati. Osoba koja me udarila bila je viša od mene, znatno drugačija od one osobe koju sam ubo nožem. Zato i ne prihvatam optužbe", priznao je 53-godišnji Aktas policiji, prenose tamošnji mediji.
 
Sud u Istanbulu ranije tokom dana je protiv njega podigao optužnicu i ostaće u pritvoru sve do početka suđenja. Zanimljivo da je uhapšen prilikom pokušaja bjekstva iz Istanbula.

Sud je naložio i da se Aktas zadrži u pritvoru do početka suđenja.
 
Osim Kadrija, turska policija je privela još šest osoba, koje je kasnije i pustila, ali nije isključeno da će protiv nekog od njih takođe biti podignuta optužnica.
 
Kako bi se rasvijetlio ovaj događaj turska policija je pregledala 731 sat video materijala sa čak 82 kamere.

Ne propustite