OTIRAČ ISPRED STANA U SRBIJI je nešto najbolje što ćete vidjeti danas: ČEKAJTE DA VIDITE DONJI DIO SLIKE i sve će vam biti jasno

Sve za dom
OTIRAČ ISPRED STANA U SRBIJI je nešto najbolje što ćete vidjeti danas: ČEKAJTE DA VIDITE DONJI DIO SLIKE i sve će vam biti jasno
.

Nema ništa gore nego kad napustimo stan ili kuću i poslije 15 minuta shvatimo da smo nešto zaboravili, a već smo poprilično odmakli od doma. Postoji još gora stvar od toga da smo zaboravili da ponesemo naočare za vid, ideja da nismo isključili šporet ili ringlu.

Svi smo manje više preopterećeni - poslom, obavezama, informacijama i trivijalne stvari koje su deo svakodnevice često su nam u drugom planu, a daleko su od važnih.

Možemo da se podsećmo pred ulaznim vratima i da nabrajamo stvari koje treba da uradimo, ali često se desi da opet nešto zaboravimo.

Fotografija na Tviteru koja je zabilježena ispred jednog stana u Srbiji ima najgenijalniji otirač za obuću koji pored toga što sprječava da blatnjave cipele uđu u hodnik, služi i kao podsetnik.

"Ključevi, naočare, mobilni, novčanik, isključiti peglu", piše na otirači.

et86blywyaudn6w

foto: Twitter

Korisnici Tvitera oduševljeni su idejom da otirač bude i podsetnik i dodali šta bi bilo dobro da piše na njihovom otiraču.

"Isključi šporet, isključi bojler, baci đubre, ponesi masku i kad si već izašao zaključaj vrata", "Proveriti da li je furnula mačka", "Treba mi podsjetnik za masku u ova zla vremena", "Zbog pegle i šporeta isključujem osigurače na kontrolnoj tabli iako sam proverila dva puta", "Ključevi su ispod otirača", samo su neki od duhovitih komentara.

Šta bi pisalo na vašem otiraču?

(Žena Blic)

Ne propustite