JOCA STEFANOVIĆ PROGOVORIO O ANI KORAĆ, uputio javnu poruku: "NE MOGU DA SPAVAM" (FOTO)

Show
JOCA STEFANOVIĆ PROGOVORIO O ANI KORAĆ, uputio javnu poruku: "NE MOGU DA SPAVAM" (FOTO)
.

Pjevač Jovan Joca Stefanović nije ostao nijem na vijest o raskidu vjeridbe Ane Korać i Davida Dragojevića pa je na Instagram nalogu izneo svoje malo cinično mišljenje o svemu. 

- Prosto ne mogu da spavam što su se Koraćevi razišli - napisao je pjevač, a uz to je dadao i emotikone koji plaču od tuge, da bi dodao:

2445587-screenshot-2-ff

foto: Instagram

- Teže mi pao ovaj raskid nego Breskvice i Voje - napisao je Jovan aludirajući na nedavni raskid pjevačice Anđele Ignjatović Breskvice i repera Mihaila Veruovića Vojaža.

2451291-screenshot-63-ff

Podsjetimo, Ana Korać i David Dragojević raskinuli su dugogodišnju vezu i tako iznenadili mnoge. Koraćeva je progovorila o razlozima raskida:

- Mi više nemamo kontakt, nemamo zajedničke slike, u poslednje vreme imali smo svađice, desilo se nešto, pa smo pričali kao normalni ljudi, pokušali smo da se razdvojimo, nešto se desilo pa sam ja zbog toga prekinula. On je uradio nešto što nije lepo, dobila sam sve glasovne poruke gdje je pričao i pisao o meni, pa sam od tog trenutka prekinula sve. Te poruke je razmenjivao sa mojom drugaricom, poslala mi je baš sve. Tada sam prekinula kontakt. Htela sam to posle tolike ljubavi, rekla sam da ću uvijek doći, ali posle toga ne - otkrila je Ana gostujući u Amidži šouu. 

(kurir.rs)

Ne propustite