VELIKI HOROSKOP ZA MJESEC FEBRUAR: Ovom znaku će se ispuniti VELIKA ŽELJA, BLAGO VAMA

Horoskop
VELIKI HOROSKOP ZA MJESEC FEBRUAR: Ovom znaku će se ispuniti VELIKA ŽELJA, BLAGO VAMA
.

Stenlijum od čak šest planeta u veljači/februaru u Vodoliji zasigurno donosi promjene pa čak i ispunjenje želja pojedinim znakovima. Jaka energija Vodenjaka nam daje nove ideje, preokrete i lansira nas na put uspjeha i novih početaka. Želja za druženjem, udruženjima, povezivanjem s ljudima iz različitih obrazovanja i zanimanja.

Sve čarolije će začiniti Venera već od 01.02. ulaskom u Vodoliju koja će od nje tražiti slobodnu, divlju i nesputanu ljubav prepunu druženja, šarmiranja, želja i još drugih originalnih događanja.

Mlad Mjesec će biti na 23. stupnju Vodolije koji pripada baš Vodenjaku pa će biti dobro za sve one koji rade humano i pošteno, dok nečasni i kriminalni poslovi isplivavaju na površinu i ne mogu se skrivati. Sada su naglašene vizije i velike kreativnosti, jer je vrlo moćan mlad Mjesec pa se možete povezati sa sobom i vašim duhovnim vodičem, anđeoskom bićem koji vodi ka putu prosvjetljenja. Velike promjene pokreće kvadrat Saturna i Urana. Kao dvije kontradiktorne planete, svaka vuče svojom energijom.

Saturn nam vraća na stare navike i šablone, dok Uran traži od nas da se odreknemo starih životnih navika i krenemo u novi život i u ostvarenje nekih želja i snova. Sada je pravo vrijeme da skupite hrabrosti i krenete novim životnim tokovima.

Ako ne uspijete preokrenuti neke stvari onda će još biti šansi sredinom lipnja/juna i sami kraj prosinca/decembra . Sve što možete učiniti sada ne odgađajte za neka bolja vremena sada je najbolje vrijeme za promjene. Merkur je retrogradan od 30.01. do 21.02. pa u tom vremenu trebate biti pažljiviji u svemu što je vezano za komunikaciju, promet, putovanja.

Čuvajte papire, dokumente, ključeve i ne kupujte aparate i tehniku, telefone jer se mogu kvariti. Venera od 25. ulazi u emotivne i senzualne Ribe pa pazite i ne pravite umjetni raj u ljubavi i ne idealizirajte stvari i ljude.

Sunce prelazi u Ribe 18.02. pa možete imati jaku intuiciju i pomoć da se oslobodite loših misli, emocija. Kako će Merkur cijeli mjesec biti u Vodenjaku onda se možete radovati svojim idejama, povezivanju s ljudima s kojima ste nekad bili dobri.

Pun Mjesec će biti 27.02. u Djevici i praviti veliki zemljani trigon s Plutonom iz Jarca i Marsom iz Bika pa sve što je vezano za materijalno – posao, karijeru se može ostvariti, tako da nema potrebe da vam Saturn pravi problem i koči vaše želje da nešto promijenite čime niste zadovoljni.

Kakva veljača/februar može biti za pojedinačne znakove? 

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas će stenlijum planeta u Vodenjaku i vašem 11 polju donijeti razne promjene i testove kada su prijateljstva u pitanju. Mnoge dobre poslovne prilike donose vam odličnu zaradu i povišice kada je novac u pitanju. Sada je status zadovoljen i pruža vam se prilika da se krećete u moćnim krugovima.

Pojedine kolege mogu biti ljubomorni pa čak i laskavost prijatelja može biti neiskrena. Pojedini Ovnovi mogu i pogrešnim potezom izgubiti neki veći novac. Emotivno, ako ste slobodni postoji mogućnost da jedno prijateljstvo se pretvori u ljubav.

Zauzeti bi mogli uslijed ljubomore imati konflikte, a kada Venera prijeđe u Ribe 25., može neka tajna i zabranjena ljubav biti otkrivena. Zdravlje je dobro, ali ne pretjerujte s fizičkim aktivnostima i čuvajte se povreda.

BIK

Dragi Bikovi, vama je aktivna deseta kuća koja je prepuna planeta pa možete pokrenuti vlastiti biznis, jer imate veliku podršku planeta. Kako je i Saturn u toj kući on traži od vas veliku odgovornost i posvećenost poslu. Budite sigurni da svaki vaš trud donosi dobitak i nagradu.

Sada je vrijeme da neke greške koje ste pravili ispravite. Vrijeme je da se neke stvari koje nisu bile ispravne sada prestanu raditi, jer možete biti razotkriveni i imati posljedice i krah karijere. Nije vrijeme za opuštanje kada su troškovi novca u pitanju pa se čak i ne preporučuju neka veća ulaganja i kupovine.

Emotivno velika turbulencija ako ste u braku ili vezi. Odnosi mogu zahladiti uslijed nerazumijevanja od partnera. Ipak pokušajte spasiti brak iskrenim razgovorom. Slobodni, ne trebate stupati u vezu u ovom mjesecu, već se družite i zabavljajte. Kada je zdravlje u pitanju čuvajte imunitet, šećite u prirodi da izbjegnete stres i pazite na prehranu.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama je prepuna deveta kuća pa možete očekivati mnogo dobre prilike u poslu kada je posao sa strancima i inozemstvom u pitanju . Mnogo sreće je aktivno s ljudima koji su na položaju i nekim utjecajnim mjestima pa vam oni mogu pomoći da se vaše najbolje poslovne prilike pretvore u uspjeh.

Svi poslovi vezani za prenošenje znanja – špedicija, trgovina, turizam, mediji mogu se sada pokrenuti. Osobe koje su nezaposlene mogu imati u drugoj polovini odlične mogućnosti da se zaposle i lijepe financijske priljeve novca. Emotivno, ako ste slobodni, opet je povezano inozemstvo, stranci ili upoznavanje preko raznih mreža, što može biti ozbiljna prilika.

Pojedine osobe se mogu zaljubiti na fakultetu ili nekim predavanjima i prezentacijama. Moguće su i neke nemoralne avanture i afere pa se pazite. Zauzeti Blizanci uživaju u razmjeni lijepih emocija sa svojim partnerom. Što se tiče zdravlja, trebate se čuvati stresa, pojačati imunitet. Mogući su problemi s grlom, sinusima i upalama pluća.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas je prepuno osmo polje u Vodoliji pa tako da pojedine osobe mogu dobiti neku veću svotu novca koja bi vam riješila neka vaša životna pitanja. Svi koji su poslovno povezani s transakcijama novca, medicinom i poslovima koji traže kreativnost imaju siguran uspjeh. U drugoj polovini veljače/februara mogu postojati konflikti i nesuglasice s partnerima na poslu ili neke zastoje s financijama, ali i to brzo savladavate.

Emotivno, u ovom mjesecu vam predstoji fatalno upoznavanje koje može ostaviti dubok trag, te vam može biti ljubav do kraja života. Kako ste skloni povlačenju u ljušturu da ne budete povrijeđeni, potrudite se i budite hrabri da ne izgubite sjajnu ljubavnu priliku.

Moguće je da ta osoba bude na neki način povezana preko posla. Mnoge životne situacije vas mijenjaju iz korijena. Jedino zbog Marsa koji je u vašem jedanaestom polju pazite da se ne svađate s prijateljima. Kada je zdravlje u pitanju osjetljivo je srce, stomak, a pad imuniteta može vam donijeti upale, viruse i groznice pa ojačavajte imunitet.
 
LAV

Dragi Lavovi, stenlijum planeta će boraviti u vašem sedmom polju partnerstva pa možete očekivati da neke veze budu srušene, kako poslovne tako i emotivne, jer nije bilo svrhe više da se problemi trpe. Kada je posao u pitanju, neki uvjeti rada se mijenjaju pa se trebate prilagoditi što vama nije lako. Neke osobe dobivaju promjenu posla dok neke idu na neke druge pozicije u okviru iste firme.

Neminovne su rasprave s kolegama pa čak i svađe na poslu i s nadređenima. Vi više niste u stanju da postižete kompromise. Emotivno, ako ste u vezi ili braku, sada doći do konflikta, posebno ako ste duže vrijeme nezadovoljni svojim partnerom, onda može doći i do razlaza. Svakako, kakve god da imate probleme do krize u zajednici dolazi.

Slobodne osobe bi mogle upoznati neku sudbinsku ljubav koju u početku ne shvaćaju ozbiljno, a to bi mogla biti vrlo neobična osoba koja radi astrologiju, stjuardesa, pilot, koja se bavi nekim neobičnim modernim tehnologijama i zanimanjima. Baš takva osoba može biti vama sudbinska ljubav. Kada je zdravlje u pitanju mogu se javiti srčane smetnje, problemi s kičmom i fizičke povrede.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas je mnogo planeta u vašem polju posla, zdravlja, svakodnevnog života. Svi koji rade s uslužnim djelatnostima, sada je odličan period za posao jer možete uvesti neke novine u svoj posao, kao što je on-line prodaja . Pojedine Djevice sada mogu istaknuti svoje sposobnosti i biti za to nagrađene pa čak dobiti i unaprjeđenje na poslu.

Pojedine osobe pokreću svoj vlastiti biznis vezano za uljepšavanje, kao što je frizer, šminker, kozmetičar, od kojih možete dosta dobro zaraditi. Kod pojedinih osoba uslijed nezadovoljstva poslom može doći do promjene posla, ali ipak treba se biti oprezan ako su poslovi vezani s inozemstvom i strancima.

Emotivno, zauzete Djevice će biti zadovoljne pa mogu svom partneru pružiti još više zadovoljstva. Ako imate nesporazum s voljenom osobom sada ga možete riješiti ili obnoviti neku bivšu ljubavnu priču zbog retrogradnog Merkura. Slobodne Djevice mogu se zaljubiti preko posla u kolegu koji je šarmantan, duhovit i pomalo neobičan.

Kada je zdravlje u pitanju u ovom mjesecu ste pravi hipohondar pa bi bilo najbolje da napravite osnovne pretrage i posavjetujete se s liječnikom. Budite oprezni, na putovanju moguća povreda.

VAGA

Drage Vage kod vas je prepuna peta kuća ljubavi, djece, zabave itd. Odlične mogućnosti za ljubav, flertovanje, zabavu, djecu. Vašeg partnera možete upoznati na zabavi ili preko organizacije zabava za djecu. Svakako da će osoba biti nesvakidašnja, neobična i netko tko je na poseban način privukao vašu pažnju, jer tako nešto niste doživjeli do sada.

Sve što je vašem srcu drago i vašim očima lijepo sada dobivate . Pojedine osobe se mogu vratiti u bivšu ljubavnu priču, jer je Saturn umiješao svoju energiju i otvorio svoja vrata škole ponovo, da se vidi koliko ste razdvojeni naučili i što i kako dalje.

Kada je posao u pitanju vi trebate paziti s kim surađujete, jer može biti problem da naplatite zarađeno. U svim područjima rad s novcem može biti otežavajući pa pazite i budite strpljivi i ne zalijećite se s pozajmicama.

Do 21. je Merkur retrogradan pa pazite na dogovore potpisivanja ugovora i kašnjenje nekih rokova. Kada je zdravlje u pitanju vi možete biti depresivni i u strahu od bolesti pa se mogu javiti problemi sa srcem, plućima i zglobovima pa jačajte imunitet, više šećite i krećite se u prirodi, povedite računa o prehrani.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vaše polje doma, obitelji i jednog roditelja sada je prepuno planeta pa u tom smjeru možete očekivati promjene. Pojedini Škorpioni mogu napokon riješiti svoj krov nad glavom. Mnogi poslovni izazovi su pred vama pa ako imate obiteljski biznis tu može dođi i do problema. Neslaganja su moguća, netko od vas želi nešto novo pokrenuti, a vi se ne slažete ili obrnuto.

Ako ste graditelj, sada može doći do kašnjenja i zastoja u poslu. Pazite dobro da ne prekinete posao, jer će biti problem s financijama. Emotivno, ako ste slobodni možete preko člana obitelji upoznati partnera. Ta osoba može biti ozbiljna i na duži vremenski period.

Vi se brzo odlučujete i ulazite u vezu. Predstoji vam lijep i romantičan period. Zauzete osobe mogu imati dosta neslaganja i neugodnosti, tako da se pojedine mogu i razići ako ne daju dosta tolerancije i slobode partneru. Kada je zdravlje u pitanju čuvajte srce, dišne puteve, dok probavu možete riješiti preko zdrave prehrane.
 
STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas je prepuno treće polje koje se odnosi na sestre, braću, susjedstvo, kraća putovanja, promet, sredstva i druge znakove pored puta. Mnoga ključna pitanja se mogu rješavati iz ovih sfera pa što god da se događa, vi sada gledajte da pomognete kome je pomoć potrebna. Postoji mogućnost da jedan član obitelji vas laže da bi prekrio neke probleme.

Poslovni aspekti mogu donijeti iznenadne promjene na bolje, a i na gore, što ovisi o vašoj osobnoj natalnoj karti. Ako ste nezaposleni mogu se događati česte promjene posla, jer je Uran u vašem polju posla. Pojedine osobe mogu promijeniti svoju profesiju i krenuti novim životnim putem.

Kašnjenja i teže poslovne okolnosti mogu imati osobe koje se bave savjetovanjem, transportom i svim trgovačkim poslovima. Emotivno, zauzete osobe mogu ići na kraći put s partnerom, dok pojedini mogu ući u tajne ljubavne veze.  Pazite, jer je Merkur retrogradan i sve jedva čeka da ispriča iza leđa.

Slobodni mogu na putu upoznati partnera, dok pojedini mogu obnoviti staru ljubav. Sve može biti interesantno i bez dosade. Kada je zdravlje u pitanju, oprez u prometu, mogući su i problemi s hormonima ili štitnom žlijezdom.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas je koncentracija planeta u vašem drugom polju imovine, financija pa vam ovaj period sigurno donosi novac. Ako vam netko duguje novac, sada vam može vratiti. Otvaraju se veliki poslovni projekti, koji napornim radom donose i novac. Ne odugovlačite i ne izbjegavajte, sada je pravo vrijeme da uđete na velika vrata i zakoračite u poslovni svijet.

Sredinom mjeseca bi trebali paziti da ne postupite impulzivno i uđete u nešto što niste dovoljno proučili. Emotivno, iako je prepuno vaše polje financija, Mars je u Biku i pokreće vaš libido, a Uran vas tjera na nešto neobično i neočekivano što će se događati u prvoj polovini mjeseca. U drugoj polovini mjeseca možete zasjati s vašim partnerom pa čak i otići na kraći vikend odmor.

Slobodni Jarci mogu imati romantične osjećaje. Uz pomoć Urana možete iznenada upoznati simpatičnu osobu koja vas može pokrenuti pa se ne držite kontrole već se opustite i uživajte. Kada je zdravlje u pitanju, mogući su problemi s vratom, kičmom i reumom pa se opustite uz masažu.
 
VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas će biti u jednom trenutku čak šest planeta, što vam daje velike mogućnosti. Mnogo poslovnih obaveza je ispred vas pa se čudite kako sve postižete kao pomoću magije. Najbolje je da složite poslove po prioritetima. Sigurno je da se nešto neobično može dogoditi u ovom mjesecu što ni u snu niste očekivali da je moguće.

Fenomenalne prilike u poslu i lijepe vijesti stižu do vas, a kada Merkur krene direktno od 21. vi ulazite u realizaciju planova i poslovnih ugovora za potpisivanje. Emotivno, ako ste slobodni onda možete upoznati osobu preko interneta ili prijatelja.

Sasvim je moguće da vam je ta osoba iz kruga prijatelja. Uslijed vašeg pozitivizma, šarma i duhovitosti svi žele biti u vašoj blizini. Zauzeti Vodenjaci mogu biti neshvaćeni i mogu imati razne nesuglasice s partnerom. Ne bježite od iskrenog razgovora, jer tako možete riješiti problem i izgladiti odnos.

Kada je zdravlje u pitanju pojačajte imunitet, jer vam prijete virusi i prehlade, možete imati i ozbiljan problem s cirkulacijom.

RIBE

Drage Ribe, vama sve ove planete borave u vašem dvanaestom polju, a retrogradni Merkur može vam dati saznanje o nečemu što se od vas krilo. Kada je posao u pitanju, mogu se događati tajni pregovori i planiranja za neki veliki plan koji se treba pokrenuti od 21.02.. Moguće je da vi po pitanju ovog plana nešto morate i učiti.

Pojedine Ribe mogu imati na poslu mnoge stvari koje im se skrivaju i rade iza leđa. Potreban je pojačan oprez i da se izbjegnu napete situacije s kolegama. Neki poslovi će kasniti s rokovima. Emotivno dodatnu komplikaciju može napraviti retrogradni Merkur koji je još u dvanaestom polju tajni koje se skrivaju između partnera ili da donesete pogrešan zaključak pa ako prekinete možete se krajem mjeseca i pomiriti.

Izbjegavajte tajne veze, jer se mogu dogoditi skandali. Kada Venera 25. uđe u vaš znak, možete se zaljubiti na prvi pogled. Kada je zdravlje u pitanju, onda su moguće psihičke tegobe pa se opuštajte na mjestima gdje vam odgovara, a mogući su problemi s kardiovaskularnim sistemom i kičmom. Meditirajte, idite na jogu, masažu i druge opuštajuće relaksacije.

(Atma.hr)

Ne propustite