BOGDANOVA KĆERKA SE NIJE ODVAJALA OD CECE NA KOPAONIKU: Evo šta su radile zajedno

Show
BOGDANOVA KĆERKA SE NIJE ODVAJALA OD CECE NA KOPAONIKU: Evo šta su radile zajedno
.

Svetlana Ceca Ražnatović se trudi od trenutka kada je uplovila u vezu s uspješnim beogradskim ugostiteljem Bogdanom Srejovićem da svaki slobodan trenutak provede s njim.

Zato su njih dvoje, u pratnji njegove kćerke Iskre krenuli put Kopaonika, gdje Ražnatovićeva posjeduje stan u kojim borave ona i članovi njene porodice.

"Ceca rijetko voli da odlazi na Kopaonik i to je obično kad je tamo njena porodica te ode na nekoliko dana kako bi uživala s njima, ali sama gotovo nikada nije bila. Ovog puta iskoristila je slobodno vrijeme od sastanaka i obaveza koje ima da s dečkom uživa u čarima koje pruža planina. Kako je poznato da je Ceca tamo prije nekoliko godina kupila stan, oni upravo u njemu uživaju daleko od znatiželjnih pogleda. S njima je Bogdanova ćerkica Iskra, koja je oduševljena pjevačicom i koju je zavoljela na prvi pogled i druženje. Ceca provodi dosta vremena s Iskrom, a kako obe nisu ljubitelji skijanja, uživaju u šetnjama, poslasticama, ali pravljenju Sneška Belića. Iako to dugo nije radila jer su joj djeca odavno prerasla takve igrarije na snijegu, pjevačica je s Iskrom napravila Sneška Belića", kaže naš izvor upućen u zimovanje ovog trija, i dodaje kroz osmijeh:

2443879-screenshot-4-ff

Foto.Printscreen

"S ozbirom na to da je Ceca zbog hladnoće na sebi imala punu opremu i naočare, niko je nije prepoznao, ali teško da bi mogli i da zamisle da ona valja grudve i pravi Sneška među tolikim brojem turista. U pauzama od igranja, Bogdan i Ceca će se videti sa prijateljima, a pjevačica će svog dečka upoznati i sa svojim bliskim prijateljima s kojima se godinama druži kada poseti ovu planinu."

Prema riječima izvora, Ceca ne voli da skija, ali joj je bio potreban čist vazduh i mali predah.

"Ceca ne voli da skija, što je nekoliko puta do sada govorila. Više voli da uživa u opuštenim šetanjama na planini, te tako i uživa", kaže izvor.

Ražnatovićeva je i sama pričala da nije neki ljubitelj snijega, ali da se trudi da uživa u svim godišnjim dobima.

"Ja ne volim planine jer sam jako zimogrožljiva, više volim leto, Sunce, plaže, ali nemam ništa ni protiv planine. Moja djeca ih obožavaju, cijele zimske sezone su na Kopaoniku. Ne znam da skijam, ali vrijeme na planini provodim uglavnom šetajući", rekla je folk diva.

Iskru voli i mamin dečko

Poznato je da se bivša Bogdanova supruga Zorana zabavlja s pjevačem Sašom Kovačevićem. Da se svi zajedno druže, te da je mala Iskra odlično prihvatila i pevača, dokaz su fotografije na kojima sjede svi zajedno i uživaju u ručku.

Tokom putovanja na Kopaonik, Ražnatovićeva se pohvalila pratiocima na društvenim mrežama da putuje, ali nije željela da otkrije o kojoj lokaciji je riječ, što se u međuvremenu saznalo. Međutim, mnogi su primetili da je pjevačica već bila spremna za zimske pustolovine jer je nosila duks za skijanje, koji je bio u zebrastom dezenu.

(Kurir.rs)

Ne propustite