RIALDA JE OTIŠLA KOD MOJE POKOJNE KĆERKE KRUNE: Eve Ras ne krije da je slomljena zbog smrti Marije iz „Žikine dinastije“

Aktuelno
RIALDA JE OTIŠLA KOD MOJE POKOJNE KĆERKE KRUNE: Eve Ras ne krije da je slomljena zbog smrti Marije iz „Žikine dinastije“
.

Glumica Eva Ras ne krije da ju je veoma potresla vijest o smrti koleginice Rialde Kadrić. Iako u svojoj dugoj karijeri nikada nije imala priliku da dijeli filmski kadar sa Rialdom, Eva nam je otkrila da joj je pokojna glumica ostala u sećanju zbog druženja sa njenom ćerkom Krunom, koja je preminula prije 30 godina.

U razgovoru za „Alo!“, Eva je otkrila kako je protekao njen posljednji susret sa Rialdom, ali i po čemu će pamtiti čuvenu Mariju iz filmskog serijala „Žikina dinastija“.

- Mnogo mi je žao Rialde. Ona je bila bliska drugarica moje pokojne kćerke Krune. Posljednji put sam je videla 2012. godine, tada me je posjetila u mom domu i satima smo razgovarale. Pamtiću je po vedrini i pozitivnoj energiji koju je širila. Nikada se nije žalila na svoje probleme. Rado je sa mnom pričala o mojoj kćerki Kruni, koja joj je ostala u najljepšem sjećanju - rekla je na početku razgovora za „Alo!“ Eva i otkrila da je Rialda cijelog života, osim glume, razvijala i druge talente.

- Rialda je bila fantastična osoba. Nije željela po svaku cijenu da bude glumica. Bavila se i muzikom, svirala je klavir. Bila je elegantna, mnogo sam je voljela - rekla je Eva i dodala da joj sve teže pada odlazak dragih ljudi.

- Hoću i ja da umrem! Zbog čega više da živim? Željela bih da odem kod moje Krune, Rialde, Mire Furlan i ostalih ljudi koje sam voljela i dijelila život sa njima. Mogla bi i korona da me zakači, ne bih se bunila. Samo da se sve ovo završi. I Mira i Rialda su otišle u roku od nekoliko dana. Takav je život, takva je i smrt - kroz suze je na kraju razgovora kazala Eva.

(Alo.rs)

Ne propustite