PRESTALA SE FARBATI I PUSTILA SVOJU SIJEDU KOSU: Transformacija iznenadila sve, ČEKAJTE DOK VIDITE SLIKU BROJ 3

Praktična žena
PRESTALA SE FARBATI I PUSTILA SVOJU SIJEDU KOSU: Transformacija iznenadila sve, ČEKAJTE DOK VIDITE SLIKU BROJ 3
Julie je odlučila započeti svoju transformacija kose u ožujku 2019. i njena transformacija još uvijek traje. Odlučila se pustiti svoju bijelu kosu neka izraste te je odlučila da se više neće bojati.

Julie je odlučila započeti svoju transformacija kose u ožujku 2019. i njena transformacija još uvijek traje. Odlučila se pustiti svoju bijelu kosu neka izraste te je odlučila da se više neće bojati, piše 24sata.hr.

- Odlučila sam pustiti da mi izraste moja boja kose kada mi se više boja ne želi hvatati. Jedino rješenje da prekrijem svoj izrastao korijen bile su tamnije boje -rekla je Julie za Allure. 

Najgore od svega, za nju, bilo je što bi ona svakih 10 do 14 dana morala bojati izrast, a kad je prvi put nakon 30 godina vidjela svoju novu, prirodnu boju kose, pomislila je, 'Ova bijela kosa uopće nije loša'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie

Platinasta bijela kosa kakvu Julie ima nešto je što druge djevojke plaćaju frizerima da im naprave. 

Julie je otkrila kako je imala vrlo suho vlasište, a koža joj je bila bolna. Smatra kako je to sve zbog prekomjernog bojanja kose. 

Sada, ne žali ni sekunde što je pustila izrast i bijelu boju kose da izrastu. Njena kosa sada izgleda zdravije nego ikad. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie

Ako razmišljate o tome da pustite da boja vaše kose postane potpuno prirodna, mnogi stručnjaci predlažu ulaganje u filtrirajući tuš. 

Sijeda kosa je porozna. Ona može požutjeti od onečišćenja ili taloženja minerala. Kupnja dobrog tuša pomoći će u uklanjanju tih onečišćenja. Preporučuje se i korištenje jabučnog octa za ispiranje kako bi se zadržao svijetlo-bijeli pigment.

Za Julie ova transformacija nije bila nimalo lako, ali kaže kako dobiva puno podrške.

- Dijeljenje ove transformacije na Instagramu pomoglo mi je da prevladam teško razdoblje u svom životu - rekla je Julie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie

BONUS: 

JOŠ NEVJEROVATNIH TRANSFORMACIJA, KADA SU ŽENE PUSTILE SVOJU SIJEDU KOSU

sijede1

sijede2

sijede3

sijede4

sijede5

sijede6

sijede8

sijede9

Ne propustite