FOLK ZVIJEZDA 90-IH SE BAŠ PREPOLOVILA: Imala je 115 KG, za 6 mjeseci smršala čak 52 KG DANAS IZGLEDA FANTASTIČNO

Show
FOLK ZVIJEZDA 90-IH SE BAŠ PREPOLOVILA: Imala je 115 KG, za 6 mjeseci smršala čak 52 KG DANAS IZGLEDA FANTASTIČNO
Pjevačica Anica Milenković, folk zvijezda devedesetih godina, uspjela je za šest mjeseci da smrša 52 kilograma. 

Pjevačica Anica Milenković, folk zvijezda devedesetih godina, uspjela je za šest mjeseci da smrša 52 kilograma. 

Milenkovićeva je uspjela da osvoji publiku sa samo 13 godina hitom "Na lančiću ime tvoje", a na vrhuncu karijele je odlučila da se preseli u Ameriku i nabacila je čak 115 kilograma. 

- U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem jer sam sklona gojenju. Kada sam prije 12 godina rodila ćerku Barbaru, uspjela sam da oslabim, a onda je usluhedila druga trudnoća. Opet sam smršala, ali je moj sin Filip rošen bez sluha i ugradili su mu implant kada je iamo godinu dana. Zbog njegovih operacije i stresa počela sam naglo da se godim - priča Anica. 

2444315-screenshot-3-ls
Kada se Filip oporavio i počeo da čuje i govori, pjevačica se posvetila sebi. Za šest mjeseci je uspjela da promijeni život i vrati mladalačku liniju. 

- Pila sam razne preparate, držala sam dijete, išla kod ljekara, ali sam brzo odustajala. Po preporuci prijatelja, 2018. godine došla sam do nutricioniste i fitnes trenera Klaudije Addemi. Rekla sam sebi: "Sve sam probala, ne košta me ništa da probam i sa njom". Tada je počeo da mi se mijenja izgled, ali i život, Sa njenom ishranom sam za kratko vrijeme, od juna do decembra sa 115 kilograma spala na 63. Želim da imam 58 kilograma u idem ja tom cilju", objašnjava Milenkovićeva.

n

- Naučila me je šta je potrebno njenom organizmu. Nisam razmišljala šta ću da jedem jer mi je ona pravila jelovnik. Prva dva mjeseca mi nije dozboljavala da vjezbam jer sam bila teška", ispričala je. 

Foklerka je priznala da joj je ispočetka bilo teško i da je razmišljala da odustane. 
"Nisam mogla bez hljeba i slatkog, ali poslije prvih sedam dana nisam više imala problem. Najgora su prva tri dana novog režima. Htjela sam da odustanem, ali je Klaudija stalno bila uz mene, nije mi dozvoljavala. Kada sam posle tri dana vidjela koliko sam se osjećala dobro i primjetila da više nisam naduta i namam glavobolje, nisam ni pomišljala da odustanem. Kada se danas pogledam u ogledalo, vidim zdravu ženu lijepog izgleda i zam da više neću dozvoliti da se to promijeni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli

 

 

(Novi.ba/Kurir) 

Ne propustite