ANA NIKOLIĆ SE PONOVO UGOJILA 13 KILOGRAMA, objavljena najnovija slika: Pogoršalo joj se zdravlje, BILO JE HITNO

Show
ANA NIKOLIĆ SE PONOVO UGOJILA 13 KILOGRAMA, objavljena najnovija slika: Pogoršalo joj se zdravlje, BILO JE HITNO
.

Neimenovani izvor tvrdi da je to morala da uradi zbog zdravstvenog stanja, jer joj je opao imunitet, preležala je koronu zbog čega se krvna slika pogoršala, a organizam je tražio hranu

Pjevačica Ana Nikolić ponovo je nabacila kilograme, nakon mjeseci prozivki da je zahvaljujući operaciji želuca, "postala anoreksična".

Ana je navodno morala da skine prsten oko želuca, koji joj je stavljen zbog ograničavanja unosa hrane, zbog čega je počela da se goji.

Neimenovani izvor tvrdi da je to morala da uradi zbog zdravstvenog stanja, jer joj je opao imunitet, preležala je koronu zbog čega se krvna slika pogoršala, a organizam je tražio hranu.

"Ana je stavila prsten prije oko dvije godine, nakon čega je počela naglo da mršavi. Dovela je liniju do savršenstva, ali ona je željela još. Uprkos tome što su lekari naglasili da prsten u organizmu nije poželjno držati duže od godinu dana, pjevačica nije htjela da ga izvadi. Tek kada je došla na 50 kilograma, krvna slika je počela da joj se remeti", rekao je izvor blizak pjevačici dodao da su joj ljekari, nakon preležanog kovida, savjetovali da skine prsten.

"To je i učinila i počela je ponovo da se goji".

Pjevačica se tokom vikenda uključila u jednu emisiju gdje je govorila o namjeri da upiše medicinu.

878985-ana-nikk-ff

foto: Printscreen

(Espreso.rs)

 

Ne propustite