NJEN ŠAMAR PAMTI I DANAS, čuveni Boba iz Žikine dinastije otkrio zašto ga je Marija udarila: Sve se desilo na snimanju serije!

Show
NJEN ŠAMAR PAMTI I DANAS, čuveni Boba iz Žikine dinastije otkrio zašto ga je Marija udarila: Sve se desilo na snimanju serije!
.

Kao bomba odjeknula je vijest da je glumica Rialda Kadrić, poznatija po ulozi Marije Todorović iz filma "Žikina dinastija", potresla je mnoge. Njen kolega i partner u seriji Vladimir Petrović se prisjetio događaja sa snimanja, gdje je Marija njemu udarila šamar.

Vladimir Petrović, koji je u filmu tumačio lik Bobe Pavlovića, ujedno i Marijine velike ljubavi, jednom prilikom je otkrio detalj sa snimanja filma koji niko nije znao. Naime, on je dobio šamar od pokojne Rialde.  

- Rialda me je udarila dobro. Vježbali smo taj pokret pred snimanje, međutim, kad se uključila kamera, ona je slučajno rukom krenula drugom putanjom i stvarno mi je opalila šamar - ispričao je u jednom intervjuu Petrović.

1376197-0612-ff

Marija i Boba iz čuvenog serijala „Žikina dinastija“ su bili jedan od najomiljenijih parova u bivšoj Jugoslaviji, neizmjerno popularni i voljeni.

Vladimir Petrović, poznatiji kao Boba, veoma je potresen kratko prokomentarisao za Kurir: "U šoku sam, i dalje ne mogu da povjerujem u to što sam čuo".

(kurir.rs)

Ne propustite