Ceca objavila video iz svog džipa, kad vidite ŠTA JE OBUKLA oči će vam stati: FANOVI POLUDJELI

Show
Ceca objavila video iz svog džipa, kad vidite ŠTA JE OBUKLA oči će vam stati: FANOVI POLUDJELI
.

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović odnedavno je u vezi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem. Sudeći po njenim posljednjim izdanjima, veza joj i te kako prija, jer pjevačica izgleda zanosno.

Ceca je na društvenoj mreži Instagram objavila video iz svog džipa, a ono što je mnogima privuklo pažnju je njen stajling.

Naime, Ceca je obukla rolku zebra printa i stavila velike naočare za sunce na lice.

ceca

foto: Printscreen

cecaaa

foto: Printscreen

Osim zanimljivog stajlinga, fanovi su primetili da je sretna i nasmijana, što svakako pripisuju njenoj novoj romansi sa Bogdanom.

"Dugo ti ništa nije ovako dobro stajalo, pokaži nam i donji dio", "Opa, zebra stajling! Ludilo!", "Ovo treba češće da nosi", "Vrhunski odabir, bravo", "Otkad si u vezi, sve si bolja i ljepša", neki su od komentara na fan stranicama.

Podsjetimo, Ceca je 20. januara otišla u Kragujevac, u porodični stan svog dečka Bogdana Srejovića (38) , gdje je zvanično upoznala njegovog oca Miloša.

Folk zvijezda došla je na krsnu slavu porodice Srejović, a u zgradu nije ušla na glavna vrata, već iz garaže, gdje ju je sačekao dečko.

Gospodin Srejović, Bogdanov otac, otkrio kako je izgledao njegov susret sa Cecom.

- Ceca je ostavila odličan utisak, kao što sam i mislio. Bogdan je bio vrlo zadovoljan - rekao je Miloš Srejović za Kurir, te je opisao kako je izgledala proslava:

- Nije bio nikakav spektakl, pa me niko nije ni zvao od familije i poznanika da pita za Cecu. Sve je bilo pristojno, u krugu porodice, kako i nalaže trenutna epidemiološka situacija - rekao je otac Bogdana Srejovića.

(telegraf.rs)

Ne propustite