Bivša Trampova savjetnica optužena za za dijeljenje fotografije njene maloljetne kćeri u toplesu!

Svijet
Bivša Trampova savjetnica optužena za za dijeljenje fotografije njene maloljetne kćeri u toplesu!
.

Činilo se da je Twitter račun Kellyanne Conway objavio - a zatim i izbrisao - fotografiju u toplesu svoje 16-godišnje kćerke Claudie u ponedjeljak navečer.

Slika je podijeljena na Kellyanne's Fleets, seriji fotografija ili video zapisa koji nestaju nakon 24 sata, umjesto da na neodređeno vrijeme ostanu na vremenskoj traci korisnika Twittera. Prije brisanja, korisnici društvenih mreža snimili su snimak snimkom ekrana, a zatim ga ponovno podijelili. Barem jedan korisnik cenzurirao je Claudijinu sliku prije nego što ju je ponovno distribuirao.

U sada izbrisanim video zapisima TikTok, Claudia je odgovorila na priču svoje majke na Twitter Fleets-u rekavši: "Pretpostavljam da ju je mama jednog dana slikala da bi je iskoristila protiv mene, a onda ju je netko hakovao ili nešto slično." 

Claudia je zamolila pratitelje na TikTok-u da prijave originalnu fotografiju ako je vide. Čini se da je sliku objavljenu na Kellyanneinoj floti snimio jedan telefon s ekrana drugog telefona. Claudia vjeruje da je Kellyanne fotografisala njen selfi u toplesu kada joj je oduzet telefon.

U izjavi za TheWrap, Twitter je napisao: "Kroz tehnologiju i ljudski pregled proaktivno ćemo ukloniti sve slike koje krše Twitter pravila."

Izvor: The Wrap

Ne propustite