SESTRE BLIZANKINJE RAZLIČITE BOJE KOŽE RODILE SU SE 1993. na isti dan i u istom satu: Danas imaju 28 godina I SVI SU U ČUDU KAD VIDE KAKO IZGLEDAJU (FOTO)

Show
SESTRE BLIZANKINJE RAZLIČITE BOJE KOŽE RODILE SU SE 1993. na isti dan i u istom satu: Danas imaju 28 godina I SVI SU U ČUDU KAD VIDE KAKO IZGLEDAJU (FOTO)
Ove 23-godišnjakinje rođene su u Velikoj Britaniji, a njihov otac Vins je poreklom sa Kavkaza, dok je majka Dona polu Jamajčanka, a miks gena za rezultat je imao neobičnu razliku između dvije sestre, piše Žena.blic.rs

Ove 23-godišnjakinje rođene su u Velikoj Britaniji, a njihov otac Vins je porijeklom sa Kavkaza, dok je majka Dona polu Jamajčanka, a miks gena za rezultat je imao neobičnu razliku između dvije sestre, piše Žena.blic.rs

w6zk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwmpnn01eqv8vymqwyjyzy2rhmzi2ymflztczmwuyzgi5ndqyndi2mtyuanbnkzmczqkeaieaaq

Lusi i Marija su dvojajčane bliznakinje, što se dešava kada su dve različite jajne čelije oplođene od strane dva različita spermatozoida istovremeno. U osnovi one su samo regularne sestre, koje su se rodile u isto vrijeme, pa otuda i potpuno drugačiji izgled ovih djevojaka.

"Niko nikada ne vjeruje da smo bliznakinje jer sam ja bela, a Marija tamnoputa. Čak i kada se obučemo isto, još uvijek ne izgledamo ni kao sestre, a kamoli bliznakinje. Prijatelji u razredu su nas terali da im donesemo krštenice kako bismo im dokazali da smo zaista sestre", ispričala je Marija pre nekoliko godina za "Daily Mail".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Aylmer (@misslucyaylmer)

Ove djevojke tvrde da je njihova majka bila šokirana na porođaju i da nije mogla ni da nasluti da je tako nešto moguće:

"To je za nju bio užasan šok. Nije imala pojma da ćemo biti toliko različite. Kad nas je babica dala njoj u ruke, obe su bile bez riječi".

Inače, one imaju i dva starija brata i jednu sestru, a kažu da je njihova put nešto između njih dve. "Naša braća i sestra imaju kožu čija je boja miks moje i Marijine. Ja i ona smo na dva različita kraja spektra, a oni su između nas", ističe Lusi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Aylmer (@misslucyaylmer)

Interesovanja bliznakinja različita su baš kao i njihova spoljašnjost - Lusi je studirala umjetnost i dizajn, a Marija prava.

Ne propustite