Poruka iz Beograda: "Zaustavi se Milorade, obrukao si Srbiju"

Bosna i Hercegovina
Poruka iz Beograda: "Zaustavi se Milorade, obrukao si Srbiju"
.

Poznati politički analitičar iz Beograda objavio je vrlo znakovitu analizu o djelovanju predsjednika SNSD-a

dodik21

"Svo tvoje političko djelovanje bilo je štetno po Republiku Srpsku, sada postaje opasno. Zato se zaustavi! Ti si izvor svih problema. Ti si najveća opasnost za Republiku Srpsku!

Ti si u miru raselio više Srba nego je raseljeno u tri posljednja rata.Ti si poharao više Srba nego svi osvajači u posljednjih 600 godina.

I nije ti dosta?

Milorade, pogledaj se u ogledalo pa ćeš vidjeti i drugo svoje lice. Ono koje Srbi gledaju 20 godina. Neće ti se svidjeti.

Nemoj nas ubjeđivati da si stvaralac Republike Srpske i njen jedini zaštitnik.

Nisi.

Kada se stvarala Republika Srpska Ti si imao preča posla. Kada su Srbi ratovali, ti si sticao kapital, danas kada bi Srbi da žive i nešto zarade, Ti bi da se igraš rata!

Najveća je Tvoja uloga u svim sramnim, kako ih sada nazivaš odlukama visokih predstavnika. Ti si bio pod njihovim skutima, Ti si učestvovao u pravljenju spiskova nepodobnih Srba.

Ti si odveo prve Srbe u Hag.

Ti si izbacio iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

Ti si dao Brčko.

Ti si dao sve, čak i ono što ti nisu tražili. Danas kada ti niko ništa ne traži ti se inatiš!

Ti normalnost smatraš izdajom.

Ti imaš monopol na izdaju. Ti one koji su proganjani zoveš Bakirovcima!?

Više si Ti uradio za interese SDA nego pokojni Alija, Bakir i Sebija zajedno. Ruku na srce, valjali su i oni tebi,a i danas ti nabacuju lopticu da te spase.

Ti najmanje imaš prava na Republiku Srpsku, zato je posomučno brukaš gdje stigneš.
Sada si počeo da brukaš i Srbiju, obrukao si cijeli srpski rod.

Srbi su narod koji ima obraz. Danas zbog Tebe Srbi žive sa crvenim obrazom. Stide te se i tvoji najbliži saradnici. Bježe od tebe. Spao si na Kovačevića, Vulićku i nesrećnog i zbunjenog Borivoja Obradovića.

Pamte ti Srbi i u Srbiji da Ti nisi dao Srbima u Banja Luci da izađu na ulicu dok su po nama padale bombe! Pamte ti, da Ti nisi dao da RTRS izvještava o razaranju i žrtvama.

Pamte ti, da si Ti sadašnjeg predsjednika Srbije protjerao iz Republike Srpske. Čujem da ćes se za koji dan sresti sa njim. Hoćeš li oboriti pogled? Hoćes li se postidjeti?

I sve ovo ti nije bilo dosta?!

Otišao si korak dalje. Počeo si da zajedno sa Bakirom promovišeš ideologiju za koju smo vjerovali da je davno pobijeđena i koja Srbima nikada nije bila svojstvena!

Zaustavi se Milorade! Vrag je odnio šalu!"

Izvor:avaz

Ne propustite