DARKO LAZIĆ VODI RAT SA SRPSKOM PJEVAČICOM, OTKRILA DA JOJ DUGUJE MASNE PARE- ON BIJESAN: "Bolje da dugujem, nego da..."

Show
DARKO LAZIĆ VODI RAT SA SRPSKOM PJEVAČICOM, OTKRILA DA JOJ DUGUJE MASNE PARE- ON BIJESAN: "Bolje da dugujem, nego da..."
.

Nakon što je prilikom nedavnog televizijskog odgovorio na prozivke Zorice Marković, Darko Lazić ju je ponovo spomenuo u posljednjem intervjuu.

screenshot-14

- Bolje da kažu da im dugujem nego da mi traže na zajam. Svašta se priča i piše, imam neka dugovanja, ali su sitna i minorna u odnosu na cifre koje se spominju. Kada počnem da radim, vratit ću. Tu nema problema - istakao je pjevač za Svet, a zatim se osvrnuo na konstantne izjave Markovićeve da joj je dužan već godinama.

- Mislim da je to zaj*******a, ali ako je stvarno mislila, moja vrata su joj otvorena. Neka dođe i kaže za šta joj dugujem, nije problem, daću joj novac ako postoji taj dug. Preko moje grbače se lako postaje poznat, i ako neko nije medijski eksponiran, ajmo preko Lazića i odmah ide u visine.

- Eto. Možda je surovo realno, ali je tako - dodao je Darko, da bi potom podvukao da su ga mnoge kolege i osobe za koje je smatrao da su mu prijatelji razočarale.

- Razočarao sam se u mnoge za koje sam mislio da mi znače. Samim tim sam sebe ispravio u glavi i skapirao da su mi niko i ništa. Sada samo porodica može da me iznevjeri, ne daj Bože - zaključio je pjevač.

Izvor:Puls

Ne propustite