OGLASILA SE BULATOVA ŽENA NAKON HAPŠENJA ZBOG DROGE, JOŠ UVIJEK JE U ŠOKU: Slagala šta se desilo, ODAO JE JEDAN DETALJ

Aktuelno
OGLASILA SE BULATOVA ŽENA NAKON HAPŠENJA ZBOG DROGE, JOŠ UVIJEK JE U ŠOKU: Slagala šta se desilo, ODAO JE JEDAN DETALJ
.

Marija Bulat, supruga pjevača Marka Bulata, oglasila se saopštenjem u kojem navodi da narkotici nisu pronađeni u njenom salonu na Novom Beogradu, kao i da se čitava policijska akcija odigrala ispred lokala koji ona zakupljuje.

2439711-2439691-slika2result-editddd-ff

- Shodno neistinama koje su protekla dva dana objavljene od strane brojnih medija u vezi sa mojim imenom i hapšenjem distributera droge, imam potrebu da se obratim, demantujem postojeće medijske navode i istaknem par okolnosti događaja. Prilikom intervencije policijskih snaga, ja sam prisustvovala hapšenju N.N. lica, koje se odigralo u neposrednoj blizini mog lokala. Tokom racije, tragajući za drugim osumnjičenima, bez najave i predstavljanja od strane policije, izvršen je nasilni upad u moj lokal, i pri tom prilikom je lično meni nanijeta velika materijalna šteta - napisala je ona i dodala:

- Sve što se u objavljenim tekstovima navodi kao sporna supstanca, oprema i novac, a što je pronađeno tokom postupka, pronađeno je van mog salona, van mog stana, van mojih kola, i ne kod mene, već kod drugih ljudi. Nije mi zapljenjen ni automobil niti šta drugo. Kod mene nikakva sporna supstanca nije pronađena - tvrdi Marija.

Ako je tako kako Bulatova kaže, onda je sporna činjenica zašto je policija zapečatila njen lokal do daljeg, kao i zbog čega je provela dva dana u pritvoru. Da je zaista bila samo očevidac, sigurno je ne bi zbog toga uhapsili niti bi joj zatvorili radnju. Po zakonu, tako se postupa samo u slučaju kada postoji osnova sumnja da je osoba počinilac krivičnog djela.

Izvor:Kurir

Ne propustite