MARIJA BULAT UHAPŠENA U ČETVRTAK, OTKRIVEN PRAVI RAZLOG: JEDNA SRPSKA VODITELJICA U PANICI, niko nije trebao saznati

Aktuelno
MARIJA BULAT UHAPŠENA U ČETVRTAK, OTKRIVEN PRAVI RAZLOG: JEDNA SRPSKA VODITELJICA U PANICI, niko nije trebao saznati
.

Nakon što je supruga Marka Bulata, Marija Bulat, uhapšena u četvrtak uveče zbog droge, na estradi je nastala panika.

Navodno, bivša zadrugarka nabavila je kokain za potrebe jedne proslave na koju je trebalo da ide, a na koju su bile pozvane i neke ličnosti iz javnog života.

bulatovi

Kao bomba je u medijima odjeknula vijest da je policija na Novom Beogradu u Bloku 38 upala u kozmetički salon i zaplenila izvesnu količinu droge, a još veću pažnju izazvalo je to što lokal pripada Mariji Bulat. Prilikom akcije uhapšeni su tri muškarca i jedna žena, za koju se ispostavilo da je pjevačeva supruga. Pored narkotika, zaplejnjena su i tri automobila, dvije vagice za precizno mjerenje i dve hiljade eura.

Kako izvor blizak Bulatovoj tvrdi, a prenosi "Kurir", ona je za vikend navodno trebalo da ide na jednu proslavu, zbog čega je i odlučila da nabavi narkotike. U dogovoru sa društvom, sa kojima je i planirala da se provede, ona je bila zadužena za nabavku droge, ali kada je uhapšena, nastala je velika panika. Posebno je, prema navodnim riječima sagovornika uznemirena jedna voditeljka, sa kojom je Marija jako bliska i sa kojom je i trebalo da ide u provod.

Posljednjih dana njih dvije su navodno komunicirale uglavnom lično, što joj malo olakšava situaciju, ali na sve načine pokušava da stupi u kontakt sa pjevačem, ali i svojim izvorima kako bi saznala šta je Bulatova rekla u policiji. Čim je saznala za vijest iz medija, voditeljka je navodno najprije nazvala Mariju, a kako joj se nije javljala na telefon, shvatila je da je informacija o privođenju tačna. Pokušala je da stupi i u kontakt sa Markom, ali, kako se on ovih dana gotovo nikome nije javljao, dodatno se uznemirila. Ona, kao i druge javne ličnosti sa kojima je Marija planirala provod u strahu su da bi policija mogla da ih poveže sa njom, zbog čega bi mogli da budu u problemu, preneo je "Kurir".

Izvor:Kurir

Ne propustite