VUČIĆ JUTROS U EMISIJI POTRESEN, jedva IZGOVORIO: "Mom Danilu su upropastili život"

Region
VUČIĆ JUTROS U EMISIJI POTRESEN, jedva IZGOVORIO: "Mom Danilu su upropastili život"
.

Predsjednik Srbije se nada da će njegov sin ostati normalan i nastaviti da se bori

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u jutarnjem programu TV “Prva” pričao je o svim aktuelnim temama, a u jednom trenutku se dotakao svog sina Danila.

– Mom starijem sinu je uništen život, a da nije počinio nijedan prekršaj, a kamoli krivično djelo, i to ne mogu da oprostim, ali ne želim da se njihovoj djeci vrati na takav način. Nadam se da će Danilo ostati normalan i da će nastaviti da se bori. Znate, kad sam prvi put od njega, koji nosi majicu srpsko Kosovo i Metohija, čuo “tata, ja jedino da odem u inostranstvo”, onda šta da radite… Danila su pratili i fizički – rekao je predsednik, vidno potresen.

Na pitanje da li zna ko ga prisluškuje Vučić je rekao da nadležni organi rade svoj posao i da više ništa na tu temu neće reći.

– Neću da govorim o tome ni riječ. To je za mene veoma bolno, prevazišao sam to, ponosan sam na činjenicu što nemaju šta da izvuku iz tih razgovora. Ja ne živim da bih krao i da bih bio prebogat, već za to da nešto ostane iza mene. Meni je još malo energije ostalo da pojurim sa putevima i prugama, sa Hilandarom kao što sam sa Hramom, sa platama, sa spomenikom Stefanu Nemanji – rekao je Vučić.

(Objektiv.rs)

Ne propustite