OGLASIO SE NAJBOLJI DRUG MARIJE BULAT: Evo šta mu je rekla prije hapšenja! NAZVALA GA TELEFONOM

Objavljeno:22.01.2021 - 20:45
A A A Times Arial

Mediji su, naime, izvjestili da su u akciji koju su sproveli inspektori kriminalističke policije u saradnji sa Interventnom jedinicom, na primopredaji dro*e u srpskoj prijestolnici uhapšena trojica muškaraca i jedna žena. Kasnije se ispostavilo da je riječ upravo o Mariji Bulat.

Prijatelj osumnjičene za kupovinu dro*e ispričao kako je protekao njihov posljednjih telefonski razgovor.

Šok i njevericu nisu krili ljudi koji su bliski Mariji, a naročito je bio iznenađen Pavle Jovanović, njen najbolji drug.

marko-marija-1000x0

foto: Instagram

- Čuli smo se juče, zvala me na slavu, ja nisam stigao da odem sinoć do salona. Danas se ne javlja na telefon. Rekla mi je dođi do salona, donijeću klopu, i sad čujem ovo. Šokiran sam. Milion puta sam sjedio u baš tom salonu, nije bilo ni naznaka, ni pomena o nar*oticima. Nema šanse da Marija ima veze sa tim, baš sam se iznenadio, sigurno je došo do zabune. Zvao sam je danas, ali se ne javlja na telefon - rekao je Pavle Jovanović.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!