SNIMAO UŽAS U SVOJOJ KANCELARIJI? Mika Aleksić djevojčicama POSLIJE ZLOSTAVLJANJA GOVORIO JEZIVU REČENICU

Aktuelno
SNIMAO UŽAS U SVOJOJ KANCELARIJI? Mika Aleksić djevojčicama POSLIJE ZLOSTAVLJANJA GOVORIO JEZIVU REČENICU
Više žrtava ispričalo u policiji da ih je Miroslav Mika Aleksić snimao i tjerao da se gledaju na ekranu dok ih on se*sualno zlostavlja * Govorio je da tako 'vježbaju kadar' za e*otske scene na filmu.

Miroslav Mika Aleksić snimao je pojedine djevojke dok ih je se*sualno zlostavljao u svojoj kancelariji, saznaje Informer! Profesor glume ubeđivao je svoje žrtve da tako "vježbaju kadar" za e*otske scene, bez kojih neće moći da se probiju u svijetu filma!

Kada bi završio sa iživljavanjem, Mika bi nesrećne djevojke, kako one kažu, "blagosiljao" i rekao bi im: "Sada ste se sjedinile s Bogom"!?!

Policiji se, kako saznajemo, do sada prijavilo tridesetak djevojaka koje su optužile Miroslava Miku Aleksića da ih je u posljednjih 12 godina se*sualno zlostavljao u školi glume "Stvar srca".

- Svjedočenja tih djevojaka, koje su sve bile maloljetne u vreme kad su zlostavljane i si*ovane, šokirala su inspektore. Iskazi nekoliko djevojaka su skoro istovjetni, što ukazuje da je Aleksić koristio iste metode kako bi manipulisao učenicama i tjerao ih na se*s i bludne radnje. One su ispričale da ih je Mika zaključavao u svoju kancelariju, u kojoj su bili kamera i monitor. Profesor bi im zatim naredio da se skinu gole i ubijedio ih da će ih naučiti posebnim vještinama snimanja erotskih scena kako bi, navodno, njihova tijela na ekranu izgledala kao umetničko delo - prenosi naš izvor.

mika-aleksic-2

Prema njegovim riječima, Mika bi postavio djevojke ispred kamere, pa bi im objašnjavao iz kog ugla da snimaju gole grudi, pri čemu bi ih dodirivao i mazio po dojkama.

- Aleksić ih je ljubio i lizao po tijelu, sve vreme ubjeđujući učenice da se fokusiraju na kadar i kameru. Takvom manipulacijom im je zapravo skretao pažnju i neke od njih u tom trenutku nisu bile ni svjesne toga da su zloupotrebljene i seksualno zlostavljane. Bile su uvjerene da im profesor zapravo otkriva tajne glumačkog zanata - kaže naš sagovornik, i dodaje da Aleksić, po svemu sudeći, nije čuvao snimke zlostavljanja.

- Prilikom hapšenja, u subotu i tokom vikenda, detaljno su pretresene i prostorije škole glume "Stvar srca" i Aleksićevi stan i kuća. Oduzete su sve kamere, kompjuteri i telefoni koje je koristio i na njima nisu nađeni sporni snimci...

Naš sagovornik ističe i da se Aleksić tokom zlostavljanja učenica pozivao čak i na veru i Boga!?!
- Časove glume bi uvijek započinjao zajedničkom molitvom Očenaš. I kada bi neku učenicu odveo u svoju kancelariju, pominjao bi Boga i čistoću ljudske duše i tijela. Sebe im je prikazivao kao nekog božjeg čovjeka ili mesiju, a neke od žrtava je poslije se*sualne torture "blagosiljao" i govorio im: "Sada ste se sjedinile s Bogom"!?! - prenosi naš sagovornik.

Podsjetimo, Miroslav Aleksić je uhapšen nakon što ga je najprije pet bivših i sadašnjih učenica optužilo za silovanje i se*sualno zlostavljanje. Sve je izašlo na vidjelo nakon što je Aleksićeva bivša učenica, poznata glumica Milena Radulović, u subotu javno progovorila o torturi koju je doživjela u njegovoj školi. Nakon Milene oglasila se i njena koleginica Iva Ilinčić, što je ohrabrilo i ostale djevojke, pa se policiji ubrzo javilo skoro trideset Aleksićevih učenica koje su proživjele se*sualno zlostavljanje u njegovoj školi glume.

Prema njihovom svjedočenju, on ih je skidao gole u svojoj kancelariji, tjerao ih da legnu na sto, pa ih je pipao i lizao po tijelu, dok su u učionici pored bila druga djeca. Naivnim djevojčicama je pričao da tako "vježbaju za filmski kadar" i da je to velika tajna o kojoj nikada i nikome ne smiju da pričaju... Sa najmanje osam svojih žrtava imao je klasičan se*s, a ostale je oralno zadovoljavao, "masirao" ih penisom po tijelu ili im je nabijao prste i vibrator.

Inače, Aleksić je bio veoma cjenjen u filmskim krugovima, a polaznici njegove škole glume uspješno su se upisivali na Fakultet dramskih umjetnosti. Međutim, važio je i za veoma bahatog profesora, koji je djecu redovno brutalno vrijeđao nazivajući ih glupanima, debelim kretenima, slonovima i slično.

 

(Informer)

Ne propustite