KO JE ZAPRAVO MARIJA BULAT? Otkrivena velika tajna O PJEVAČEVOJ SUPRUZI! Nismo imali pojma

Region
KO JE ZAPRAVO MARIJA BULAT? Otkrivena velika tajna O PJEVAČEVOJ SUPRUZI! Nismo imali pojma
Supruga Marka Bulata, Marija Bulat, uhapšena je juče nakon što je policija upala u njen salon u Bloku 38.

Supruga Marka Bulata, Marija Bulat, uhapšena je juče nakon što je policija upala u njen salon u Bloku 38.

Marija, koja je inače nedavno napustila "Zadrugu", se već dva puta se našla u središtu afere sa kokainom.

Pre tri i po godine, tačnije u avgutu 2017, Marka Bulata i njegovu suprugu privela je policija u Crnoj Gori zbog posjedovanja narkotika.

Pripadnici barske policije su tokom racije u baru na plaži "Tropski raj" u tašni Marije Bulat pronašli kokain i marihuanu. Bulatova supruga je tokom ispitivanja tvrdila da je droga njena i da je ona konzumira. Protiv nje je podnijeta prekršajna prijava jer je riječ o manjoj količini narkotika, piše "Kurir".
Marko Bulat je tada takođe saslušan, a posle ispitivanja i priznanja njegove supruge da je droga njena i da je namjenjena za ličnu upotrebu, pušten je iz policijskog pritvora.

Godinu dana ranije, popularni pjevač i njegova supruga našli su se u centru skandala zbog dva grama kokaina. U velikoj akciji beogradske policije "Cunami", uperene protiv narko-dilera, privedena je Marija Bulat (tada Nikolić). Ona je kasnije sklopila dogovor sa Višim tužilaštvom u Beogradu. Priznala je, navodno, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, da je od dilera kupila dva grama kokaina.

Marija, djevojačkog prezimena Nikolić udala se za pejvača u maju 2015. godine. Tada je Bulat izjavio da je znao da je ona prava žena za njega.

Ona je radila kao službenik policije u upravi Novi Beograd. Ubrzo nakon što je dala otkaz, biva upletena u aferu kokain.

Njih dvoje su se upoznali na njegovim nastupima jer Marija i te kako voli njegove pjesme. Tu su se i zbližili, a kasnije vezu krunisali brakom.

Marija ima i kćerku iz prvog braka Sofiju koja je u sjajnim odnosima sa Markom. A Marija i pjevač imaju zajedno još dvoje djece, sina Savu i ćerku Doroteu.

(Blic.rs)

Ne propustite