SRAMOTNA OBJAVA KĆERKE MILORADA DODIKA: Pogledajte šta je napisala za muslimane! STRAŠNO

Bosna i Hercegovina
SRAMOTNA OBJAVA KĆERKE MILORADA DODIKA: Pogledajte šta je napisala za muslimane! STRAŠNO
.Već smo ranije pisali kako je kćerka Milorada Dodika posljednjih dana jako aktivna na Twitteru, ali najnovijom objavom je ipak pretjerala.

Već smo ranije pisali kako je kćerka Milorada Dodika posljednjih dana jako aktivna na Twitteru, ali najnovijom objavom je ipak pretjerala.

- Stranci u BiH zajedno sa muslimanima prekrajaju nam historiju, uništavaju tradiciju, obezvrijeđuju vjeru, podmeću njihove vrijednosti pod normalno, izazivaju ratove, raspiruju mržnju. A ovi izdajnici iz SDS-a i PDP-a im to sve sprovode u djelo - napisala je Gorica.

Njena objava izazvala je mnoštvo reakcija. A Gorica se nije tu zaustavila.

Nastavila je pisati kako njen otac Milorad "nikada nije bio pobornik rata, kao mlad je ušao u politiku i vjerovao je da se stvari mogu riješavati na drugi način".

- Kada se kroz godine uvjerio kako stvari stoje i šta je istina promijenio je mišljenje i sada je jedan od onih koji najviše sebe daju u očuvanju Republike Srpske i poštivanju svih onih koji su je stvarali. Mene lično ne možete ni uvrijediti ni omalovažiti sa tim što mi šaljete, tada je vjerovao i isto kao što danas srčano brani svoje stavove, radio je to i tada. Kao što kažu samo se budale i kamen ne mijenjaju. I branit ću ga i iznositi sve što znam da je istina, to mi niko ne može zabraniti - napisala je Gorica Dodik u nekoliko odvojenih objava.

Ne propustite