SRBIJA

"BILA SAM NA JEDNOM ČASU KOD MIKE ALEKSIĆA": Kad je ovo ugledala, ODMAH JE IZAŠLA

Objavljeno:21.01.2021 - 20:38
A A A Times Arial

Foto: ATA IMAGES/ANTONIO AHEL/YOUTUBE/SCREENSHOT/RTS TV LICA, KAO SAV NORMALAN SVET

Brojna imena iz glumačkog svijeta, kao i mnoge javne ličnosti ne prestaju da se oglašavaju i komentarišu temu koja je ovih dana zastupljena u svim domaćim medijima, a to je da je profesor glume Miroslav Mika Aleksić optužen za se*sualno zlostavljanje.

To je sada učinila i poznata glumica Milica Milša koja je uputila riječi podrške Mileni Radulović i Ivi Ilinčić, te istakla da je i ona bila dio Mikine škole, ali da se u njoj zadržala svega jedan dan.

Milica je prvi put došla na čas dok je Aleksić još predavao u prostorijama Radio Beograda, a tamo se, kako je rekla zbog njegovih metoda i načina rada rešila je da se više ne vraća, ali i da je tada pred svima iznijela svoje mišljenje.

“Podržavam žrtve uvijek i podržavam i Milenu i Ivu i sve djevojke. Neka idu do kraja, one su tako hrabre. Ja sam bila samo jedan dan kod njega u školi, na jednom času. Meni se nije dopao taj jedan čas i ja sam to otvoreno i rekla pred svom tom djecom tamo i pred njim. Više nikada nisam došla. Rekla sam da mi se ne dopada i pred njim, i to zašto je takav prema toj djeci. To je bilo u Radio Beogradu, ja sam bila tinejdžer, i desilo mi se to da sam čekala lift, sa ostalim nekim ljudima, odraslim. Bio je i on i rekao mi je da lift nije za mene. Ja sam pomislila da je možda prepun lift i da bih možda trebalo da sačekam drugi zbog težine i toga, međutim on je rekao da taj lift nije za mene, da je to za njih, a da ja moram da idem peške. I ja sam na to rekla: 'Ne, ako je lift za vas, onda je i za mene, ja se ne razlikujem od vas' i ušla u lift. Došla sam gore, na čas. Tamo, na času, gledala sam sve to i nije mi se dopalo, ni takva atmosfera ni takvo ophođenje, apriori autoriteta prema nekome… Ja tako nisam vaspitana, ja to ne prihvatam i lijepo sam tako i rekla. Zašto da se tako ponaša prema njima, pa oni nisu ništa krivi. Prosto, nije mi prijalo. Ti metodi meni nisu prijali i nikada više nisam otišla. Naravno, nikome ne pada na pamet da se tako nešto može desiti, međutim to se dešava u svim sferama pa i u školama glume. Nažalost, to je realnost protiv koje treba da se bori”, rekla je glumica.
 

(Objektiv.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!