"Otac nam je svima za Božić kupio DNK test, a to je SRUŠILO našu porodicu u jednoj sekundi. Čak je i moja majka bila ŠOKIRANA rezultatima - ovo niko nije očekivao"

Objavljeno:21.01.2021 - 18:17
A A A Times Arial

Danas nije neuobičajeno da korisnici društvenih mreža dele svoja životna iskustva sa cijelim svijetom, pa čak i lične tragedije ili mračne pčorodične tajne. U duhu tog trenda postupila je i blogerka Ket MekDonald koja je nedavno progovorila o šokantnom otkriću koje prijeti da razruši njenu porodicu.

Naime, ona je podijelila snimak koji je ubrzo postao viralan - pogledalo ga je gotovo 4 miliona ljudi, a u kome priča kako je božićni poklon njenog oca promijenio svima život iz korjena.

@fretlessfeline

#stitch with @meezersqueezer This is the first time I have said this on the internet and my soul just sighed. #fyp #Ancestry #ancestrydna

♬ original sound - Cat McDonald

Naime, on je cijeloj porodici poklonio DNK test koji između ostalog otkriva i etničke grupe i geografske regione iz kojih potičete.

Nakon što je Ket uradila test ispostavilo se da je 75 odsto Norvežanka, te da je ostatak porekla njemačko i britansko, a da od irskog nema ni traga.

"Cijeli život sam se predstavljala kao Irkinja, jer se prezivam MekDonald i kosa mi je prokleto svjetlocrvena", rekla je i dodala da je nazvala oca i rekla mu: "Pogodi šta? Ja uopšte nisam Irkinja".

Na naknadnom testiranju ispostavilo se da ona ima 100-procentno DNK podudaranje sa jednim muškarcem, ali da to nije njen otac.

"Odmah sam kontaktirala mamu i dvije tetke, i svi, uključujući i moju majku, bili su potrešeni i šokirani, ali čak i moj otac je prepoznao to ime", rekla je ova blogerka i dodala da je riječ o starom porodičnom prijatelju.

"Želim da kažem da sam zahvalan na životu koji su mi pružili roditelji, ali mirišem s*anje sada", kazala je, pa istakla da je proguglala tog čoveka i da je on milijarder i direktor jedne kompanije.

Dodala je i kako je odbio da se nađe sa njom nakon što je čuo kako se zove. Na koncu čitave sapunice rekla je da planira da istraži detaljno cijelu priču, te da dođe do istine.

(Zena.blic.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!