ČLANICA GRUPE "HURRICANE" SMUVALA FUDBALERA: Nedavno je raskinula, A SAD POKAZALA NOVOG DEČKA

Show
ČLANICA GRUPE "HURRICANE" SMUVALA FUDBALERA: Nedavno je raskinula, A SAD POKAZALA NOVOG DEČKA
.

Ivana Nikolić članica grupe "Hurricane" navodno je u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim.

Kako piše "Alo!", novopečeni par se posljednjih dana 2020. godine krio na Kopaoniku, a simpatije među njima javile su se mnogo prije nego što su ih priznali jedno drugom.

- Vladimir je poznat po tome koliko voli lijepe žene, pa ne čudi što mu je Ivana zapala za oko od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni, a još manje čudi to što je još tada počeo da joj se udvara iako je bila u vezi. Dopisivali su se svakodnevno i već tada su se rodile prve simpatije. Nakon raskida njene dugogodišnje veze, riješio je da je pozove na večeru i ubrzo su otpočeli vezu. Naravno, to na sve načine pokušavaju da sakriju, a pred kraj 2020. otišli su na Kopaonik kako bi bar malo uživali u svojoj privatnosti daleko od znatiželjnih pogleda - priča izvor za gorepoemenuti list i otkriva da je fudbaler do ušiju zaljubljen u pjevačicu.

357355-screenshot-48-iff

Foto:Printscreen Instagram

- Iako nije sklon vezivanju i važi za velikog ženskaroša, ovoga puta Vladimir se zaljubio kao nikada do sada. Već dva mjeseca ne vidi prst pred okom koliko je zaljubljen i koliko na sve načine pokušava da joj udovolji. Čak ne uspjeva da se suzdrži a da je ne poljubi u javnosti iako imaju dogovor da se kriju. Kada su bili na Kopaoniku, Volkov je uplatio najskuplji hotel za svoju dragu, svakodnevno je obasipa poklonima i rijetko kada se razdvajaju. Njoj to, naravno, prija budući da joj je nedostajalo da je neko razmazi.

Inače, Vladimir je ranije bio u vezi sa pjevačicom Sandrom Afrikom, a Ivana je nedavno raskinula dugu vezu.

76738-volkov3-f

Foto:TAnjug

Novi.ba/Informer.rs

Ne propustite