ASTRO KUTAK

STIŽE RETROGRADNI MERKUR, ovih 6 znakova nek se pripreme: EVO ŠTA IH ČEKA, BUDITE NA OPREZU

Objavljeno:21.01.2021 - 11:36
A A A Times Arial

Foto: Profimedia

Zbog haotičnog djelovanja retrogradnog Merkura, određeni znakovi osetiće njegove efekte i to već u prvoj polovini. Brzopletost, lascivnost i problemi u komunikaciji biće izraženiji, a mnogi problemi u ovom periodu isplivaće na površinu. Neka prijateljstva i saradnje će se prekinuti, rješavaće se bitna pitanja, dok strpljenje nijednom znaku neće biti jača strana.

Svi će doživeti prvu veliku retrogradnost godine drugačije, a evo koji horoskopski znaci će u periodu od 30. januara do 20. februara doživeti pravu kosmičku vožnju.

Ovan

Strpljenje nije vaša jača strana, ali moraćete da ga prizovete tokom predstojeće retrogradnosti - posebno kada je riječ o timskom radu. Dijeljenje mišljenja u okruženju lako može postati grubo ako ne budete birali riječi, jer je veća verovatnoća da će ljudi pogrešno protumačiti nešto što govorite i uvrijediti se. Budite posebno pažljivi i razmislite kako izražavate svoje misli u radu sa drugima.

Bik

Ova retrogradnost će imati posebno snažan uticaj na vaš poslovni život, zato nemojte biti iznenađeni ako naiđete na kašnjenja sa projektima ili imate problema sa profesionalnim izražavanjem. Umjesto da unapredite nove poduhvate u karijeri, iskoristite ovo vrijeme da ponovo razmotrite prošle ideje i analizirate svoj plan. Kada se završi, bićete sveži i spremni da dobijete igru uz više samopouzdanja.

Blizanci

Pokušajte da ne pravite previše pretpostavki tokom predstojeće retrogradnosti, jer bi vam Merkurove zabune mogle otežati da jasno vidite pravu sliku. Merkur je vaša vladajuća planeta i njegovo usporavanje moglo bi vas zarobiti, pretvarajući lična uvjerenja u krute dogme. Držite se otvorenog uma dok se krećete morem potencijalno pogrešnih komunikacija i budite spremni da proširite svoje vidike kako biste razmotrili više stanovišta.

Rak

Ova retrogradnost od vas će traži puno toga. Umjesto da se emocionalno upustite u tuđe probleme, iskoristite ovaj period za duboko unutrašnje razmatranje i ispitivanje svoje emocionalne snage. Ako ste spremni da razmišljate izvan okvira i vjerujete svojoj intuiciji, možete početi da radite na starim ranama koje su vas opterećivale i ostaviti ih iza sebe zauvijek.

Lav

Ova retrogradnost pogađa sektor vaših odnosa, pa ćete možda osetiti određenu napetost u ljubavnom životu. Prošla neslaganja mogla bi se ponovo pojaviti - a mogla bi iskočiti i nova ako niste pažljivi u vezi sa svojim rečima. Iskoristite ovo kao priliku da budete objektivni u vezi sa problemima vašeg partnerstva i pokušate da se pozabavite spornim tačkama, umjesto da ih gurate u stranu.

Djevica

Kao jedan od prirodno najorganizovanijih znakova zodijaka, Merkurove igrice biće najfrustrirajući dio ove pozadine. Čak će i vaši napori u planiranju budućnosti naići na prepreke i zabunu, pa je najbolje da budete fleksibilni u pogledu vremena. Veća je vjerovatnoća da će svi sada kasniti ili miješati vremenske pojmove - uključujući i vas - pa pokušajte da ostavite malo prostora za pomjeranje datuma sastanaka.

(Stil.kurir.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!